Používanie suchého šampónu Batiste
Ahojte, kúpila som si suchy sampon batiste a zaujíma ma ci si ho striekate na vlasy večer alebo ráno? Keď si ho nastriekam na vlasy večer tak môžem ísť s ním na vlasoch spať? Myslela som že môžem ale teraz keď som si v zadu precitala tak je tam napísané že vdychnutie spreja je nebezpecne
Ja si ho striekam pred upravou vlasov, cize rano, cez den, ked niekam idem a nemam umyte vlasy. Aky ma vyznam striekat si ho na noc, ked aj tak ides spat? K tomu vdychnutiu spreja sa radsej nevyjadrujem......
Ja som si ho davala rano alebo cez den ale strasne mi znicil pokozku hlavy.
Ja si ho dávam ráno, väčšinou ale ten istý den si večer umývam hlavu, no stáva sa mi že idem spať aj s neumytou takže aj so suchým šampónom čo som nastriekala ráno. Vôbec to nevadí ale hneď na ďaší deň hlavu umyjem. No nie je dobre si ho dávať každý deň, nerobí to dobre, ja ho používam tak raz týždenne max. Ale používala som ho aj každý druhý deň keď som nemala možnost si umyť ráno hlavu. Tiež som nemala problém. A to vdychovanie spreja🙂 prosím ťa to je napísané na každom spreji. To máš aj na dezodorante a koľkokrát si ho nastriekam po sprche a aj s tým idem spať. Vôbec nerieš.

Ja ráno a večer si už umyjem hlavu.zadrz dych keď si ho striekaš🤦♀️