Používate s dcérou rovnaké kozmetické produkty?
Ahojte mám dcéru 11 a všimla som si že začala používať môj krém na tvár 😃 doteraz používala detský. Používate s dievčatami rovnaké produkty? Čistiaci gél na tvár šampón krém?
nedovolila by som pouzivat kozmetiku urcenu pre zrelu plet na pokozku v zacinajucej puberte , pretoze kazda kozmetika ma ine zlozky a inu funkciu na plet.
@anonym_autor keby v 11tich používam mamine drahé krémy tak že si to všimne tak by som asi do sekundy používala naspäť detské🤣 a k otázke. Nech nepoužíva rovnaké. Predpokladám že máš krém nejaký pre zrelú pleť to ona naozaj nepotrebuje
@nin12345 klasický s spfkom. Nie je vyslovene pre zrelú pleť
nedovolila by som pouzivat kozmetiku urcenu pre zrelu plet na pokozku v zacinajucej puberte , pretoze kazda kozmetika ma ine zlozky a inu funkciu na plet.
@gab nie je určený zrelej pleti. Klasické spfko pre normálnu pleť
@anonym_autor ak má akné tak treba produkty na to určené ale ak má tvar ako detsku ritku ja by som napríklad také veci ako čistiaci gél úplne vynechala
Áno.Niektore veci,čo dostávam jej rovno aj darujem.A delíme sa o krémy,sera,atď Zároveň ju učím,čo ako pouzivat
Tiez mám 11r dceru a este nepoužívá žiadnu kozmetiku, okrem cistiaceho mydla na "cierne bodky".
A ked na to pride, určite nebude používat moju. Moja je sice obyčajna z drogerie, ale pre 40+. To ona fakt nepotrebuje.
@anonym_autor niektore produkty (napr cistiace) ano, ale ma 18.
Nie. Max tak šapón a sprchový gél a krém na ruky používame rovnaké
@nin12345 klasický s spfkom. Nie je vyslovene pre zrelú pleť
@anonym_autor jedine spf používam rovnake
Nie, je to nehygienicke a nepraktické. Všetko ma svoje aj spŕch. gél aj krém na ruky. Tiež ma 11. Neznášam keď mi niekto (hocikto) ide do veci.

@anonym_autor keby v 11tich používam mamine drahé krémy tak že si to všimne tak by som asi do sekundy používala naspäť detské🤣 a k otázke. Nech nepoužíva rovnaké. Predpokladám že máš krém nejaký pre zrelú pleť to ona naozaj nepotrebuje