icon

Pozor na nebezpečný produkt na obočie

adrianaxxxx
12. jún 2023

Ahojte, toto je môj prvý príspevok na tejto stránke. Nevedela som kde to zverejniť, aby sa to dostalo k čo najviac ľudom, takže to píšem tu.
Prosím, dajte si veľký POZOR na produkty na farbenie obočia značky BEST BROWS Professional (taktiež stránka bestlashes.sk) s názvom Henna farba na obočie. V popise píšu, že ich produkty obsahujú “prírodné zložky”, ale nikde nemajú zverejnený zoznam ingrediencií (tento zoznam som si od nich vypýtala a skoro som odpadla, čo sa v tom nachádza). Po už 2. použití tohto produktu (áno, bol dodržaný správny postup) mi opuchlo obočie a vyhodili sa pľuzgiere. Liečila som sa z toho 2 týždne. Keby to skončilo pri tom, bola by som rada, ale z tohto mi vznikla alergia na všetky farby na vlasy, šampóny a dokonca aj alergia na šperky. Už sú to 3 roky a stav sa mi zlepšil asi tak o 20%, preto dúfam, že niekto pred kúpou narazí na tento príspevok a vyhne sa všetkým týmto zbytočným problémom.

jamimo
12. jún 2023
domiklik
13. jún 2023

@adrianaxxxx hmm ja keď niekde vidím, že kozmetika obsahuje len "prírodné" zložky a žiadnu "chémiu", tak ju obchádzam na 2 metre...

adrianaxxxx
autor
13. jún 2023

@jamimo Ahoj, nie, ale idem sa na to pozrieť.

adrianaxxxx
autor
13. jún 2023

@domiklik Máš pravdu, netreba všetkému veriť. Ver mi, že som sa z toho poučila a teraz si všetko overujem.