icon

Pre teenagerov na akné

nelka09
13. jún 2023

Prosím vás, čo by ste poradili pre teenegerov (chlapec, dievča) vo veku 13,14rokov na akné? Nie je to nič hrozne,ale chceli by sme tomu dennou rutinou predísť. Nejaky čistiaci gél a krém si myslím, že v tomto veku postačí. Máte skúsenosť s nejakých konkrétnym výrobkom, značkou?

margaretka
13. jún 2023

@nelka09 môj syn používa už 2 roky na čistenie sadu od značky Namy detox čiernu radu .... Odprocam Max spokojnosť + každé 2 mes kozmeticky vyčistiť ...

ninusa221
13. jún 2023

Bioderma za mňa. Mne sa cez leto robili potnicky na celom čele a ako používam biodermu tak nič.

bluemoon24
14. jún 2023

@nelka09 velmi dobry cistici gel je tento od cerave (je neparfemovany, tak verim, ze i syn by ocenil) https://www.drmax.cz/cerave-cistici-gel-proti-n..., krem bych vzala s tee tree oilem (kvuli akne) a osobne bych pridala jeste nejaky pripravek primo na akne, ale s tim, ze by se aplikoval pouze na pupinky, at zrychli jejich vymizeni, casto obsahuji velke procento alkoholu a tak neni dobre je aplikovat na celou plet 🙂

makica
14. jún 2023

Syn 13r tiez pouziva od Cerave, presne ten čo odporucila @bluemoon24

dadis
16. jún 2023

Cerave gel, Skinoren, Uriage cica krem a Eucerin krem s spf/Cersve s spf

makica
17. jún 2023

@dadis ked sa mozem opytat..uriage krem pouzivate vecer a ten s spf rano? Dakujem.

supermario
17. jún 2023

Ja som mával extrémne akné a primerane k tomu dobodané sebavedomie. Skúšali sme západné drahé prípravky, ázijské tradičné, rady Trebenovej, čaje, najrôznejšie sprostosti, ale nič tak nepomohlo ako obyčajné pevné mydlo Dove bez vôní. Do mesiaca akné pominulo. Najprv tvár vysychala a potom sa ustálila.

dadis
17. jún 2023

@makica Ano tak