icon

Prechod z červených vlasov na inú farbu. Je to náročný proces?

vikinka128
31. júl 2025

Žienky ktoré ste MALI červene vlasy a prechádzali ste na inú farbu ktorá nemá červený podtón.. bol to náročný proces ?

klara1205
31. júl 2025

ahoj..ak ideš vyslovene na tmavú ako je čierna alebo tmavohnedá tak nie ale na bledú dosť...mala som červene vlasy 3 roky

esmeronka
31. júl 2025

Určíte ak chceš ísť s červenej na svetlú by som oslovila skúsenú kaderníčku a len jednu....lebo väčšinou ženy robia tak že niečo si dajú spraviť u jednej , niečo u druhej lebo tá to má lacnejšie ale neuvedomujú si že každá používa na vlasy iné prípravky ktoré môžu spolu vlasy úplne zničiť

vikinka128
autor
31. júl 2025

Ano toto mám na mysli, jediný dôvod prečo sa červenej bojím je, že mi každý tvrdí že sa jej nikdy nezbavim..

veltraud
31. júl 2025

mala som veela rokov cervene vlasy. jedno dlhe sedenie u kadernicky (asi 4-6 hodin som tam bola) a odchadzala som s blond ombre 🙂 takze da sa to, aj na jedno sednie, len to stoji cas a peniaze

really8
31. júl 2025
@vikinka128

Ano toto mám na mysli, jediný dôvod prečo sa červenej bojím je, že mi každý tvrdí že sa jej nikdy nezbavim..

@vikinka128 ak mas dobru kadernicku ktora aj ma zaujem aby si odchadzala s krasnymi vlasmi je to dlhy proces. A drahy. Riesim to uz rok

janka_23
31. júl 2025

Ja som sa z červenej prefarbila na 1x ešte farbou Igora ci palette, uz si ani nespomínam ako sa volala. Mala som asi 18 rokov a aj kaderníčka sa čudovala ako mi to pekne stiahlo 😂 toto ale určite neodporúčam, nájdi si dobrú kadernicku ak nechces skončiť so spálenými vlasmi. A rátaj s tým ze ta to bude aj niečo stať

simcas75
31. júl 2025

U mňa trval proces z červenej na blond cca 1,5 roka. Mám kaderníčku ku ktorej chodím už asi 25 rokov. Čiže ona vedela presne čo robí a ja som jej doverovala. A neľutujem 😊

amy234
31. júl 2025

Ja som mala krásne červené vlasy, fakt červené... Jedného dna som sa rozhodla ze chcem inú farbu, volala som kamoške, kaderníčke, a už som bola čierna. Záleží od kaderníčky a od toho, akú farbu chceš mať