Prechod z čiernej farby na hnedú
Ahojte ženy 🌸 potrebujem poradiť ohľadom vlasov. Už asi 3 roky si pravidelne farbím vlasy na čierno (Palette z drogérie), ale chcela by som postupne prejsť na hnedú farbu. Viem, že je to dlhý a náročný proces a že čierna ide dole najťažšie! 😅Skúšala som Subrina Eliminator, prvýkrát bez peroxidu, potom ešte raz s 3 % peroxidom. Pri korienkoch sa mi farba trochu stiahla, ale zvyšok vlasov je stále čierny a nechce sa pohnúť. Vlasy nemám zničené ani suché, ale už si neviem rady, čo ďalej. Máte niektorá skúsenosť s prechodom z čiernej na hnedú? Čo vám pomohlo a ako ste postupovali? Ďakujem za každú radu… 💛
Tu bude asi najlepšie riešenie, kaderníčka,teda ak sa nechystaš razantne zmeniť účes a čakať,kým dorastú.
Bola som na "gumovanie farby" u kadernicky, na 2x som mala krasnu hnedu
Bola som na "gumovanie farby" u kadernicky, na 2x som mala krasnu hnedu
@janinque V akom salóne prosím? Ja nemám so salónmi moc dobrú skúsenosť. Bola som aj v takých, ktoré mali byť profi a platila som stovky € a výsledok nula bodov, ale to bolo s inými účesmi, nie s touto čiernou. 🙂
@mariakovacikova130 no ja som dala stovky eur u kadernicok a mam hroznu hnedu
@janinque V akom salóne prosím? Ja nemám so salónmi moc dobrú skúsenosť. Bola som aj v takých, ktoré mali byť profi a platila som stovky € a výsledok nula bodov, ale to bolo s inými účesmi, nie s touto čiernou. 🙂
@mariakovacikova130 na čo sa pýtaš na salón ?veď na stene si napísala že sa nepýtaš na kaderníčku, salón .
Tak špecifikuj , že si tú čiernu chceš stiahnuť doma, alebo aspoň buď konzistetná v príspevkoch.
@mariakovacikova130 v Ziline u Milky Skalicanovej (salon Krystal)

Bola som u kaderníčky a tá mi čiernu postupne sťahovala.
Potom zafarbila na hnedo a to si udržiavam.