icon

Prečo majú holiace strojčeky parfumované rukoväte?

9. júl 2025

Kupila som si tieto strojceky a nornalne po pouzivani sa kukam na ten obal ze oni vraj vonaju, tak čuchnem no fajn. Ok ale naco by mi mali vonat rukoväte? Načo? Ja si mam tu ruku voňať potom či čo 😂 Smejeme sa na tom doma, neviem baby aky to ma zmysel. Viem ze niektore vonaju na cepielkach ale aby mi vonali rukoväte 😂😂 juj pobavila som sa

Prečo majú holiace strojčeky parfumované rukoväte?
doriiis
9. júl 2025

Mať tvoje problémy a svoj plat.🙄Je to taký istý marketingový ťah,ako voňavé sáčky do smetí a iné vonajuce veci,kde je vôňa úplne zbytočná,ale poteší.My ženy proste milujeme vône.
Ale zakladať kvôli tomu diskusiu? Tiež na zamyslenie

januska12323
9. júl 2025

Aby si sa pri použití cítila ako na pláži

autor
9. júl 2025
@doriiis

Mať tvoje problémy a svoj plat.🙄Je to taký istý marketingový ťah,ako voňavé sáčky do smetí a iné vonajuce veci,kde je vôňa úplne zbytočná,ale poteší.My ženy proste milujeme vône.

@doriiis boze s vami je sranda 😂 ja mam milion vacsich problemov ako vy ale srandu si mozem hadam spravit. Boze moj

biba_18
9. júl 2025
@doriiis

@doriiis voňavé sáčky do koša zmysel celkom majú. aj voňavé sáčky na psie hovienka…

marsmykkok
9. júl 2025

myslím že edícia pre tých čo majú radi zmenu, teda sú tam aj rôzne farby ako vidím a aj rôzne vône, nech si spestria holenie.

doriiis
9. júl 2025
@biba_18

@doriiis voňavé sáčky do koša zmysel celkom majú. aj voňavé sáčky na psie hovienka…

@biba_18 ....no veď majú.Ale dá sa daný produkt používať aj bez vône.Nie je to základ jeho používania.To isté aj so žiletkami,vonajuce perá,vložky do topánok,atď....lebo je to milé a ľudia to kupiju

doriiis
9. júl 2025
@biba_18

@biba_18 ....no veď majú.Ale dá sa daný produkt používať aj bez vône.Nie je to základ jeho používania.To isté aj so žiletkami,vonajuce perá,vložky do topánok,atď....lebo je to milé a ľudia to kupiju

chrobak7
9. júl 2025

@anonym_autor Neviem, koľko máš rokov a či si to budeš pamätať, ale v 80. rokoch bol strašný hit voňavé gumy na gumovanie z Číny.

gejb
9. júl 2025

@anonym_autor
Lebo niekto z marketingu firmy Venus mal prísť s novým nápadom. Povedali si: Čo majú ženy radi? .
No predsa vonavé veci ! ...a napis "Limitovaná edicia" ! ..voilá = tak vznikli voňavé žiletky.
🤣

autor
9. júl 2025
@gejb

@anonym_autor
Lebo niekto z marketingu firmy Venus mal prísť s novým nápadom. Povedali si: Čo majú ženy radi? .
No predsa vonavé veci ! ...a napis "Limitovaná edicia" ! ..voilá = tak vznikli voňavé žiletky.
🤣

@gejb ziletky pochopim ale rukovate nechapem 😂

diewcatqoo
9. júl 2025

A preco sa panske neparfemuju? 🤔

chrobak7
9. júl 2025
@diewcatqoo

A preco sa panske neparfemuju? 🤔

@diewcatqoo AJ to príde. Najprv boli jednorazovky s jednou čepeľou. Potom vymysleli, že dve čepele sú lepšie. Potom niektorý výrobca dal tri čepele. Teraz sú žiletky aj s piatimi čepeľami. Médiá si už robili srandu, že pokiaľ to bude pokračovať....

mandzula
9. júl 2025

Vidina zarobku na zenach, ktore maju tieto srandy rady. Ale inak ma to stve, z kazdeho kuta vyskakuje, aki mame byt eko, bio, kupovat elektro auta, mat rozmocene slamky, lebo priroda, ale chemia v tychto srajdach je ok. Chore a malo by to byt regulovane.

autor
9. júl 2025
@mandzula

Vidina zarobku na zenach, ktore maju tieto srandy rady. Ale inak ma to stve, z kazdeho kuta vyskakuje, aki mame byt eko, bio, kupovat elektro auta, mat rozmocene slamky, lebo priroda, ale chemia v tychto srajdach je ok. Chore a malo by to byt regulovane.

@mandzula moje slova

estellas
9. júl 2025

@anonym_autor To asi nemá žiaden hlbší zmysel, proste len reklamy ťah. Ľuďom sa páčia voňavé veci, tak dávajú hocikde vôňu 🤷🏼‍♀️
Ja som mala rada voňavé perá keď som bola malá, aj moje spolužiačky to mali, pekne to voňalo ale nemalo to žiadny prakticky význam.

autor
9. júl 2025
@estellas

@anonym_autor To asi nemá žiaden hlbší zmysel, proste len reklamy ťah. Ľuďom sa páčia voňavé veci, tak dávajú hocikde vôňu 🤷🏼‍♀️
Ja som mala rada voňavé perá keď som bola malá, aj moje spolužiačky to mali, pekne to voňalo ale nemalo to žiadny prakticky význam.

@estellas ano ja chapem tomuto, len ma to zaskocilo ze preco nie cepel ale rukoväť :D

eviq
9. júl 2025
@anonym_autor

@estellas ano ja chapem tomuto, len ma to zaskocilo ze preco nie cepel ale rukoväť :D

@anonym_autor stalo sa to takto :, za Ferim z marketingu raz prišiel šéf a povedal: Počuj Feri, dávno si s ničím neprišiel, bud niečo vymyslíš alebo tento mesiac nebudú prémie. Ferovi od nervov skrutilo čreva a išiel tam, kde aj marketer musí občas ísť. A keď následne použil WC papier, zistil, že fiiiha, to je parfemovany....ved aj naša žiletka by mohla byt. No a tak to vzniklo. Nemáte za co. 😇😀🤓

autor
9. júl 2025
@eviq

@anonym_autor stalo sa to takto :, za Ferim z marketingu raz prišiel šéf a povedal: Počuj Feri, dávno si s ničím neprišiel, bud niečo vymyslíš alebo tento mesiac nebudú prémie. Ferovi od nervov skrutilo čreva a išiel tam, kde aj marketer musí občas ísť. A keď následne použil WC papier, zistil, že fiiiha, to je parfemovany....ved aj naša žiletka by mohla byt. No a tak to vzniklo. Nemáte za co. 😇😀🤓

@eviq boze zase dalsia co nepochopila. Ja tu nevravim o ziletke ale rukoväti

eviq
9. júl 2025
@anonym_autor

@eviq boze zase dalsia co nepochopila. Ja tu nevravim o ziletke ale rukoväti

@anonym_autor ved ja tiež, rukoväť som myslela, to bolo len tak zo srandy 🙂

slavomira236
9. júl 2025

@anonym_autor a holia strasne slabo. RAdsej by mali popracovat na tom

rozculena
9. júl 2025

ja mám voňavý mobil....no vlastne už nie, ale keď bol úplne nový,tak voňal😂

pasomnica
10. júl 2025

Fíha, to som nevedela, že voňajú 😃 len vždy pozerám na ne v obchode, že prečo sú také prečačkané a drahé 😃 ja tieto drahé somariny nekupujem...

Inak rovnaká somarina je aj voňavý toaleťák podla mňa a ešte aj farebný 😃

autor
10. júl 2025
@pasomnica

Fíha, to som nevedela, že voňajú 😃 len vždy pozerám na ne v obchode, že prečo sú také prečačkané a drahé 😃 ja tieto drahé somariny nekupujem...

Inak rovnaká somarina je aj voňavý toaleťák podla mňa a ešte aj farebný 😃

@pasomnica presne ze vonavy toaletak. Akokeby mi siel niekto ovonat rit . Uz same chemikalie su tu. Ja inak mam alergiu na parfumy preto ma to zaskocilo. Ze takato totalna sprostost a uplne zbytocna vec je parfumovana.