Prečo mi Cosrx sérum spôsobuje suchú pleť?
Ahojte. Neveim či robím niečo zle, alebo mi toto sérum nesedí. Má hydratovat, nanášam ho na vyčistenú pleť, keď je ešte vlhká, následne od cosrx snail esenciu a následne krém tiež id cosrx snail. No mám pocit že mám po ňom dosť suchú pleť ako som ho zaradila do rutiny. Má v sebe nejaké peptidy tak neveim či to nespôsobujú tie alebo inak neveim.

Mne tieto veci so slimačím slizom vôbec nesadli, ani od cosrx. Užívam Medicube, Tripple collagen sérum aj krém a PDRN Pink Peptide Serum aj krém.
@anonym_07d86c praveze tie slimačie mi sadli, pleť maam po nich krásnu. No po pridaní tohto jedného je taká nijaká
Mne Cosrx nesedi vobec, viacere veci som testovala, mala som pocit pnutia, vobec nie hydratacie. S Peptidmi mam aktualne ine serum a pocit uplne iny po aplikacii.
Mne Cosrx nesedi vobec, viacere veci som testovala, mala som pocit pnutia, vobec nie hydratacie. S Peptidmi mam aktualne ine serum a pocit uplne iny po aplikacii.
@petamich mne práve sadlo všetko z rady snail, ale toto sérum s peptidmi asi vôbec, teda neveim aký mám mať po ňom vôbec pocit. Aké prosím ta používaš ?
Nesedelo mi. Ani nič od nich. Už nekúpim.

Mne tieto veci so slimačím slizom vôbec nesadli, ani od cosrx. Užívam Medicube, Tripple collagen sérum aj krém a PDRN Pink Peptide Serum aj krém.