icon

Prečo mi Cosrx sérum spôsobuje suchú pleť?

Včera o 17:01

Ahojte. Neveim či robím niečo zle, alebo mi toto sérum nesedí. Má hydratovat, nanášam ho na vyčistenú pleť, keď je ešte vlhká, následne od cosrx snail esenciu a následne krém tiež id cosrx snail. No mám pocit že mám po ňom dosť suchú pleť ako som ho zaradila do rutiny. Má v sebe nejaké peptidy tak neveim či to nespôsobujú tie alebo inak neveim.

Prečo mi Cosrx sérum spôsobuje suchú pleť?
anonym_07d86c
Včera o 17:22

Mne tieto veci so slimačím slizom vôbec nesadli, ani od cosrx. Užívam Medicube, Tripple collagen sérum aj krém a PDRN Pink Peptide Serum aj krém.

autor
Včera o 17:26
@anonym_07d86c

Mne tieto veci so slimačím slizom vôbec nesadli, ani od cosrx. Užívam Medicube, Tripple collagen sérum aj krém a PDRN Pink Peptide Serum aj krém.

@anonym_07d86c praveze tie slimačie mi sadli, pleť maam po nich krásnu. No po pridaní tohto jedného je taká nijaká

petamich
Včera o 18:10

Mne Cosrx nesedi vobec, viacere veci som testovala, mala som pocit pnutia, vobec nie hydratacie. S Peptidmi mam aktualne ine serum a pocit uplne iny po aplikacii.

autor
Včera o 18:13
@petamich

Mne Cosrx nesedi vobec, viacere veci som testovala, mala som pocit pnutia, vobec nie hydratacie. S Peptidmi mam aktualne ine serum a pocit uplne iny po aplikacii.

@petamich mne práve sadlo všetko z rady snail, ale toto sérum s peptidmi asi vôbec, teda neveim aký mám mať po ňom vôbec pocit. Aké prosím ta používaš ?

majamat
Včera o 18:17
@anonym_autor

@petamich mne práve sadlo všetko z rady snail, ale toto sérum s peptidmi asi vôbec, teda neveim aký mám mať po ňom vôbec pocit. Aké prosím ta používaš ?

@anonym_autor tak skus nueco ine. tiez som mala produkty, ktoremi nesadli a nevedela som preco.

petamich
Včera o 18:18
@anonym_autor

@anonym_autor ja mam Medicube, take ruzove

koniarova
Včera o 19:48

Nesedelo mi. Ani nič od nich. Už nekúpim.