Predĺženie vlasov - skúsenosti
Ahojte, máte skúsenosti? Akú metódu ste si vybrali? Ako často je treba to prerábať?
mam metodou Greatlenghts a velka spokojnost. Spoje prepajam raz za cca 6 mesiacov, dost zalezi od toho ako rychlo rastu vlasy. spoje skoro necitim. predtym som mala microringy a tie mi neskutocne vadili, svrbela ma z nich hlava, tak sli po 3 mesiacoch dole.
Microring som mala 8-10 rokov asi? Vlasy úplne v poriadku. Teraz mám už pár rokov metódu Seamless1. Na prepoj chodím každé 2 -2,5 mesiaca, max sú 3 mesiace. Áno, niekto ide aj po 5-6 mesiacoch, ale vlasy sa tým zaťažujú a vidno to a teda nie je to pekné. S čím je potrebné počítať alebo teda nezľaknúť sa toho je to, že pri prepoji ti naraz "odíde" veľa vlasov. Každý deň nám vypadne množstvo vlasov. Ak ich máš nadpojené, nepadnú, lebo spoje ich držia. Ale keď sa dajú pri prepoji spoje dole, tak ich uvidíš všetky naraz a môže sa toho človek naľakať. Určite nie keratín, určite kaderníčka ktorá sa na to špecializuje, má dobré recenzie a je vybukovaná.
ahoj, ja mam vo vlasoch micro ring z clipinhair nieco vyse dvoch mesiacov, ja som velmi spokojna, moje vlasy s nimi vyzeraju skvelo
mam micro ring a teda ja by som to nemenila 🙂 moje vlasy s nimi vyzeraju krasne
Zdravim ak by mal niekto záujem o napájanie great lenghts ktoré bolo spomínané vyššie neváhajte nás kontaktovať https://www.tilea.sk/hair_extensions.html

Mala som microringy a teraz keratinovu. Vraj "neviditeľnú" s nano spojmi. Hotova katastrofa. Slo to po 2 mesiacoch dole, lebo mi to nicilo moje vlastne vlasy. Microringy boli pre mna super. Mala som ich 3 roky, vlasy sa neznicili, krasne drzali, prepajala som cca raz za 4 mesiace. Teraz nosim clip in, aby sa dali zasa do poriadku