icon

Prírodná kozmetika na upchaté póry: Poradíte?

18. apr 2024

Pekný deň prajem,🍀používam kokosový olej na tvár a zdá sa mi, že mi upchava póry a mám vyrážky... Niečo na prírodnej báze by ste mi vedeli odporučiť?🌺Za každú odpoveď budem vďačná.🙂

letmebe8
18. apr 2024

Panakeia prírodná kozmetika, už som si odtiaľ objednávala a veľká spokojnosť, mám problémovú aknóznu pleť a táto kozmetika je po dlhej dobe niečo, čo mi konečne zlepšuje stav 🙂. Majú aj celkom fajn ceny. https://zdraviezkopanic.sk/

matkav21
18. apr 2024

Kokosovy olej neodporucam ako kazdodennu rutinu na tvar. Na Slovensku mame niekolko dobrych prirodnych znaciek. Odporucila by som naoriklad Kvitok, maju na stranke pekne popisane blogy ako zistit aky je typ pleti, ako vyberat vyrobky. Mam s touto kozmetikou velmi dobre skusenosti.

lasona
18. apr 2024

Kokosový olej je vysoko komedomny.. takže to urcite nie je vhodné ho pouzivat

mladena
18. apr 2024

áno kokosový je príliš mastný a "ťažký" ale nejaký iný napríklad mandľový, argánový kľudne odporúčam.

joe_mamma
Odpoveď bola odstránená
haraburdova
18. apr 2024

kozmetika malinna. absolutne najlepsia vec aku som mala na tvari.

belaaaaaaaaa
21. apr 2024

Ahoj. Kokosový olej na tvár absolutne nie. Budem sa opakovať kozmeceutika Larens.Ten neprekoná nič. Nie kozmetiku, ale kozmeceutiku treba používať. No samozrejme, nech každý človek používa, čo myslí a chce.