Prírodná kozmetika Panakeia: Recenzie produktov pre zrelú pleť
Ahojte,
máte skusenosti s panakeia? Hlavne produkty pre 45 plus. Na vrásky, očný a denný krém
Pozeram ze nikto nic nepise, tak za mna, odporucam vsetkymi desiatimi. Mam plnu kupelnu ich produktov, plnu kuchynu tinktur a su to top veci. Najviac milujem ich sera na plet, je ich niekolko a kazde ma osobitu vonu, na ktorej som normalne zavisla. Su to inak prirodne produkty a hlavne, vidiet vysledky. Ja urcite odporucam. Moje naj - kopaniciarska zehlicka, krem vraskozrut na den a noc a balzam na tvar kopanycarske nebo. Ale vyborne su aj ostatne ich produkty, to by som tu pisala do rana😅
@slavik79 ahoj, ešte stále ich používaš? Zaujalo ma to, potrebujem svoju unavenú pleť nakopnúť. S ktorým produktom odporúčaš začať? Mám pocit, že všetky sľubujú hydratáciu, zjemnenie vrások a pod. Asi na toto by som sa chcela zamerať. Pleť mám zmiešanú, no cez zimu sa mi robia suché miesta až ekzémy a k tomu už aj prvé vrásky. Ďakujem
@latia ahoj, urcite ti poradia priamo oni, kludne im napis. Ja nie som kozmeticka ani dermatolog, nerozuiem pleti do hlbky😅 osobne som zacala s kopaniciarskou zehlickou, tu som si patlala statocne a plus lipkavcovy denny a nocny krem. Viditelne sa mi plet upravila, vyhladila... odvtedy som mala, aj mam x dalsich produktov, najviac milujem ich serum diamant, kopanycarske nebo a dovi dopo monokle. A takisto tinktury. Ale mam pocit, ze menia receptury dost casto, lebo co objednavka, to zmena farby, alebo hustoty kremov napr. Tiez kremik dovi dopo monokle mal doteraz hrudkovitu konzistenciu, proste v nom boli kusky niecoho, teraz je cisty. Ten povodny mi vyhovoval viac. A pri viacerych produktoch to vnimam. Ale su super, neprestanem ich pouzivat.