icon

Prírodné farby na odfarbené vlasy

sissa_il
30. aug 2025

Zdravím žienky. Bola by som vďačná za radu od niekoho kto si farbi vlasy prírodnou farbou.
Moja pôvodná farba vlasov je taký myšací blond ale nie moc tmavé. Ostatok mám zafarbeny Teda skôr odfarbeny na takú zvláštnu žltú farbu, používam Sillver šampón a vtedy je to tak viacmenej do Biela až do fialova.
Chcela by som si vlasy nejakým spôsobom zjednotiť aby som ich mala ako mojapodovbe pôvodnej farbe ale bojím sa týchto prírodných farieb keďže kedysi som používala aj Cassiu Ale moje vlasy mali taký zvláštny ryšavo Medený odtieň a na slnku to bolo brutálne a keďže mne sa moc teplé tóny nehodia tak by som poprosila niekoho o nejakú radu, akú prírodnú farbu použiť aby mi to nejakým spôsobom zjednotilo vlasy.
Niekde na internete som sa dopátrala k farbe khadi svetlý blond Ale neviem či to risknúť.
Chemickú farbu už nechcem A taktiež nechcem mať ani hnedé vlasy a ani nejaké ryšavé alebo medené odlesky. Veľmi pekne ďakujem za rady, teda ak nejaké budú 🙂

Prírodné farby na odfarbené vlasy
biba_18
30. aug 2025

kašli na farbenie, zatiaľ tónuj, nejakými maskami napr. od maria nila a postupne ti to odrastie…

sissa_il
autor
30. aug 2025
@biba_18

kašli na farbenie, zatiaľ tónuj, nejakými maskami napr. od maria nila a postupne ti to odrastie…

@biba_18 Ďakujem za odpoveď. Pozriem si ten produkt na internete. Práveže mám aj dosť dlhé vlasy a v tých dĺžkach to bude ešte veľmi dlho a hlavne v Cope a pôsobí to veľmi umelo.
Idem teda pozrieť tie masky 🙂