icon

Prirodzene bledé/blond obočie a mihalnice

20. jún 2025

Ahojte máte niektorá prirodzene bledé / blond obočie a mihalnice?

marhulka13
20. jún 2025

Ja, aj vlasy

autor
20. jún 2025

A farbite si ich sami? Alebo iba normálne malujete? Poprípade niekam chodíte / neriešite vôbec? 😊

alexandra383
20. jún 2025

Ja mam obocie aj mihalnice biele. Obocie si farbim bledohnedou farbou refectocil, mihalnice si iba klasicky spiralou malujem kazdy den. Ja ich “riesim”, lebo s bielymi mihalnicami a obocim vyzeram ako chora 🙄

autor
20. jún 2025

@alexandra383 a ako často farbite prosím?

beata_k
20. jún 2025

Ja mam svetle obocie a nerobim s tym nic. Skusila som, ale bolo to ako past na oko. A nebol to len moj subjektivny nazor. V praci mi potvrdili, ze to vyzera cudne. Nie kazdemu pristane hrube hnede obocie 🤷😀

laurinka27
20. jún 2025

Farbim si obocie normalnou farbou na vlasy, necham posobit cca 1 – 2 min.

alexandra383
20. jún 2025

Raz za mesiac farbim. Ale naozaj iba svetlohnedou. Lebo aj vlasy mam svetle blond

stankadu
20. jún 2025

Ja mám skoro nevidelitelne ale neriešim, iba špirálu si dávam, ale zase nemalujem sa každý deň. Keď sa malujem, tak mám ceruzku na obočko takú bledohnedú, ale iba trošku, lebo to vyzerá čudne.

karinss
20. jún 2025

Ja mam blond obocie ze mi ho vobec nevidno tak som si dala urobit microblanding a vyzera to super… mala som aj kombinovanea to vyzeralo strasne neprirodzene a bolo to ako päsť na oko

marhulka13
20. jún 2025

Na obočie používam hennu, ale iba svetlohnedu, na riasy špirálu. Nič iné. Paradoxne pleť nemám veľmi bledú, preto to vyzerá cudne