icon

Prirodzené nechty bez odrastov

tanymarmier
4. jún 2025

Ahojte ake nechty si dávate robit a nevidno až tak odrasty a vyzerajú pekne tenko a prirodzene?

Strana
z2
klejkaez
4. jún 2025

@tanymarmier Francúzsku manikúru, farba lôžka latte a podobne, podľa tvojej farby nechtov 🙂

biba_18
4. jún 2025

buď priesvitnú alebo svetlučkú mliečnu laté alebo také fakt jemnučké farby … toto mám 3,5 týždňa…

tanymarmier
autor
4. jún 2025
@biba_18

buď priesvitnú alebo svetlučkú mliečnu laté alebo také fakt jemnučké farby … toto mám 3,5 týždňa…

@biba_18 a to je gel alebo akryl?

biba_18
4. jún 2025
@tanymarmier

@biba_18 a to je gel alebo akryl?

@tanymarmier gel lak

tanymarmier
autor
4. jún 2025
@biba_18

@tanymarmier gel lak

@biba_18 wau super teda robievam si ho sama alebo v salóne? Musím zistiť kde by mi ho spravili keby aj dva týždne vydržal bola by som spokojná

biba_18
4. jún 2025
@tanymarmier

@biba_18 wau super teda robievam si ho sama alebo v salóne? Musím zistiť kde by mi ho spravili keby aj dva týždne vydržal bola by som spokojná

@tanymarmier ja si robím nechty sama, práve preto že sa mi nepáčia odrasty, keď som chodila do salonu nemohla som mať farebné nechty. teraz si robím ako chcem a niekedy vymením celý lak ale niekedy len dopĺňam odrasty…

biba_18
4. jún 2025

napr…

snehovakralovna
4. jún 2025
@biba_18

napr…

@biba_18 pekne,aj ja si planujem zacat robit sama gelove nechty,len neviem presne ako na to. Inak robi moja nechtarka a inak v salone u vietnamca.

biba_18
4. jún 2025
@snehovakralovna

@biba_18 pekne,aj ja si planujem zacat robit sama gelove nechty,len neviem presne ako na to. Inak robi moja nechtarka a inak v salone u vietnamca.

@snehovakralovna ja som sa učila podľa videí na yt + som si pamatala čo robila moja nechtárka keď som k nej chodila. začala som cez kovid keď bolo všetko pozatvárané. mám strašne slabé nechty a bez gel laku by som ich mala úplne na 1 mm krátke. nechtárka mi robila polygelom. tým som začala doma aj ja - ale nie je treba, gel lak mi drží pekne…

nin12345
4. jún 2025

@tanymarmier kúp si lampu a gél nejakej nude farby. Základ je pekne obrusene nechty do guľata a upravené nechtové lôžko. Potom to bude vyzerať vždy pekne a decentne. Ja si robím sama gélom Francúzsku ale na začiatočníka to neodporúčam prišla by si o nervy

snehovakralovna
4. jún 2025
@biba_18

@snehovakralovna ja som sa učila podľa videí na yt + som si pamatala čo robila moja nechtárka keď som k nej chodila. začala som cez kovid keď bolo všetko pozatvárané. mám strašne slabé nechty a bez gel laku by som ich mala úplne na 1 mm krátke. nechtárka mi robila polygelom. tým som začala doma aj ja - ale nie je treba, gel lak mi drží pekne…

@biba_18 odkial by som mala kupit lampu,gely ...

biba_18
4. jún 2025
@snehovakralovna

@biba_18 odkial by som mala kupit lampu,gely ...

@snehovakralovna ja mám všetko z aspiry, resp. niečo málinko lakov mám z inokade, ale materiál a nástroje z aspiry..

biba_18
4. jún 2025

ja si napr. fr. nerobím lebo sa mi nepáči. a tiež samozrejme treba byť sebakritický - ak som ľavá na obe ruky, robiť si sama nechty asi nebude najlepší nápad…
kolegyňa si chcela sama robiť nechty - ale vzdala to po 2 pokusoch, všetky veci mi doniesla do roboty…
ja som obojručná takže nemám problém si aj maľovať na nechty, kvietky, srdiečka, vianočné motívy, pečiatky robiť… ale už ma to nebaví 😂 to len zo začiatku…

lasona
4. jún 2025

Ja milujem taketo

ivik4
4. jún 2025

Ja striedam moje milovane ombre a francuzsku

ivik4
4. jún 2025
cucica
4. jún 2025

Ja mávam toto ombre a je veľmi praktické a nevidno odrast tiež.

nin12345
4. jún 2025
@lasona

Ja milujem taketo

@lasona krásne takto má vyzerať elegantná manikúra

nikoletta1712
4. jún 2025
@ivik4

@ivik4 Tak tie sú prekrásne🥰!Dokonalé!!!!

jamimo
4. jún 2025

pozri tipy na nude manikúru...
Foto z internetu

sabinka022
5. jún 2025

Ja som bola spokojna s tymito. Tiez bolo odrasty vidiet malo.

frzeiovn
5. jún 2025

Baby ak by ste chceli mam celu sadu od aspiry od lampy, gel laky, pilniky, brusku na nechty, odlakovac, podkladove aj vrchne laky...komplet...pouzila som to asi 2x. Le9n mi zrusili inzerat,ze som neoznacila ako novy tovar...

tanymarmier
autor
5. jún 2025

Ženy a išli by ste na manikúru aj k Vietnamcom?

frzeiovn
6. jún 2025

Ja nie, mala som tri roky gel lak, dosť som si zničila nechty a teraz po 5 rokoch rozmýšľam, že by som si zasa dala ale iba na leto, lebo ja mám 1 mm dlhé nechty a štiepia sa mi veľmi...neviem ani nalakovať, nič...

mk1111111111
6. jún 2025
@ivik4

@ivik4 tie ombre su TOP

frzeiovn
6. jún 2025

A ako dlho máte gélové nechty? Nepoškodili sa vaše?

frzeiovn
6. jún 2025
@jamimo

pozri tipy na nude manikúru...
Foto z internetu

@jamimo
tieto sú super...

jamimo
6. jún 2025
@frzeiovn

@jamimo
tieto sú super...

@frzeiovn ja nosím také, ale lakujem si sama bežným lakom, najviac mi vyhovuje značka Essie 👌

guguliatko88
9. jún 2025

Odporúčam leminimacaron!
Bez akýchkoľvek zdržiavali, mam ten gél uz 10 den,aj na nohách som to dala a pokoj, netreba brusit iba sa to odlupne, jednu sadu ma aj teta a druhu sadu aj jej dcéra a povedali ze nic lepšie neexistuje,nanesie sa ten lak a dá sa to do lampy na par sekúnd a hotovo!

biba_18
15. jún 2025
@frzeiovn

A ako dlho máte gélové nechty? Nepoškodili sa vaše?

@frzeiovn mne s gel lakom nepoškodili, ja som mala aj predtým úplne papierové nechty… ten gel lak mi ich drží pekné…

Strana
z2