Prístroja Philips Lumea na depiláciu
Ahojte baby, chcem sa spýtať aké skúsenosti máte s prístrojom phillps lumea na depiláciu. Pomohlo vam to? Alebo vam dorastaju chlpky? Tiez sa chcem spytat ci ho niektora nemate na predaj.
pouzivam 3 ti mesiac. ale mame vyssiu radu kupenu. super je moznost nastavenia intenzity, lebo bikiny si urcite neoblyskas tou istou intenzitou ako nohy .....
mame tri rozne nadstavce, kazda cast tela, vypadali inak..... zatial rozdiel vidiet, ake urcite este dorastaju
@otazocka20 super vec. Ja ju používam už asi 5 rokov, na začiatku každé 2 týždne. Prvý rok to bola naozaj poctivá práca, ale oplatilo sa. Teraz asi raz za 3 mesiace bliknem, kde vyjde nejaký chlpok a hotovo.
@andrejka999 super dakujem za odpoved, a myslite ze zalezi na verzii? Najnovsia stoji cez 500 eur, starsia 200 ale netusim ktora sa oplati, samozrejme na cene tiež zalezi, je to dost veľký rozdiel
@lucik194 prosim vas ktoru ste kupili? Je ich viac na webe
Ja to mam cca pol roka a fungovalo mi to len zabudam na to takže už sa mi rozrástli opäť. Ale sú tie chlpi jemnejsie a menej viditeľné ( na niektorých miestach nemám ziadne). Cize funguje to len treba naozaj asi dodržiavať tie termíny v appke.
Ja tiež odporúčam. Ale pozor,na svetle chĺpky nefunguje
Veľmi dobrá investícia, ako bolo už spomenuté, v začiatkoch treba pravidelnejšie, po čase stačí podľa potreby. Ja mám len s 2 nadstavcami - na telo a na tvár, ale úplne stačí 👍
ahoj, ja mam ten úplne základny, tuším ma stal 190€. Mne sa veľmi zarastali chĺpky a fakt to pomohlo, predtým som sa oholila večer a na druhy deň už bolo cítiť ako vyrastajú, minule som sa prezliekala do plaviek a rozmýšľala som, že ani neviem kedy naposledy som sa holila 😂
Vyborne, len sa cloveku musi chciet. Prve razy je nadseny, potom uz je to trochu otrava 😁 ale za efekt to stoji.
@otazocka20 BRI973/00
pred vianocami bola super akcia, viac ako 30 perc dole, ako su teraz ceny.....
co je ale napr blbost, netreba to - keď to ide iba z baterky, bez kábla, brutalne je to vtedy pomale, to nie je potrebne. aj tak vzdy ideme cez kabel..... ta baterka to riadne spomali
Ja tiež zvažujem kúpu...tie lacnejšie do 300€ majú len 1-2 nástavce a počet bliknuti je 250 000...tie drahšie majú už viac nastavcov - nohy,bikyny, tvár...a počet bliknuti 450 000 ...
@adulka07 ja som si dnes objednala, napisem potom recenziu
Dobre rano, tak pristroj mam uz doma a prve ziarenie je za mnou, co sa tyka balenia bolo v nom aj vrecusko na odkladanie. Aplikacia je sice fajn ale z mojho pohladu okrem pripomienok kedy si mate osetrovat pokozku vela dodatocnych info neprinasa. Takmer vsetko je aj v pribalovom letaku. Co sa tyka osetreni pristtoj ma 5 stupnov ziarenia a 3 nastavce. Na niketorych partiach ma stipe koza uz pri jednotke (slabiny, klby na nohach, kolena) na niektorych som zniesla aj 4 tku. Pouzivanie prve 4 osetrenia kazde 2 tyzdne a potom tusim s vacsimi casovymi rozostupmi. Vysledok vam potom napisem. Mna trochu bolia nohy v spodnej casti, hlavne v okoli kosti - neviem ci som to neprehnala s intenzitou, dam si na to nabuduce pozor.
@otazocka20 ďakujem 😉
@otazocka20 no ja pouzivam stupne 3/4/5 na rozne casti tela
@otazocka20 a ktory typ si si kupila.dakujem 🙂
@otazocka20 tak dnes som si kúpila tiež Philips Lumiu 9900 lebo ma 450 tisíc zableskov a tie do 350€ mali iba 250 tisíc...už idem prečítať návod a večer chcem vyskúšať...môžem sa ťa opýtať - je treba sa pred tým oholiť? Či také menšie strnisko môže byť?
Tak dnes tretie osetrenie s dvojtyzdnovymi odstupmi.. Uz po druhom mi rastie menej chlpkov a ovela pomalsie,, niektore partie mam uz uplne bez chlpov... Takze oplati sa
@otazocka20 ja zatiaľ nič nevidím...akurát ma zlosti,že si preblykam bikiny a jednu nohu a treba prístroj nabíjať ..nevydrží baterka dlho
@adulka07 ja to vzdy robim s pristorjom v zasuvke...pise sa tam ze ked to robíte len s baterkou tak aj zablesky su pomalsie...
@otazocka20 už som to teraz robila s nabíjaním káblom v zásuvke a je to lepšie... ďakujem
Ja som čakala rýchlejší/ väčší efekt.

@otazocka20 ja mam v albume na predaj