Problémy s gélovými nechtami
Ahojte dievčatá, nájdu sa tu nejaké nechtarky prosím?
Chcela by som sa spýtať na “problém”, ktorý riešim už pár mesiacov. Nie, nezomiera sa na to, a všetky komenty typu “mať tvoje problémy” si nechajte pre seba, ktoré nemáte čo k tomu povedať.
Roky chodím k tej istej nechtarke, cca 9 rokov. Nechty mi vždy krásne držali, žiaden problém. Poslednú dobu si všímam, že mi nechty veľmi praskajú po bokoch. Mám ich dlhé už, áno, neskracujem. Ale oni mi praskali aj keď boli kratšie. Mesiac čo mesiac, po pár dnoch. Priznávam, keď je to už prasknuté, veľakrát “zaštibrem” zubami do toho. Minulý mesiac mi takto praskol ukazovák a pri jemnom “obšuchu” o kľučku necht odletel. Zlomil sa aj môj necht, musela dorábať. Dnes mi odletel znovu, iba tak. Paradoxne tento nebol predtým prasknutý. Tento istý problém ma aj sesternica aj mamina, chodíme k rovnakej nechtarke.
Keď som ju s tým konfrontovala, že mi praskajú, vysmiala ma že si mám dávať pozor. No neviem už naozaj ako si mám dávať pozor viac.
Prosím, ak sa vyznáte, je niečo čo môžem ja spraviť lepšie aby mi nechty nepraskali a nelámali sa alebo mám prejsť k inej nechtarke? Viete, neplatím u nej veľa oproti iným, 25€. Ale som ochotná platiť aj viac, pokiaľ mi nechty aspoň 3-4 týždne vydržia, nie že sa za ne 2 týždne zo 4 hanbím, keď to má mať opačný efekt. Užívam aj kolagén, nechty mi krásne rastu.
Je to nekvalitný gél (možno používa iný- neviem, nevyznám sa.) , praca alebo je naozaj chyba vo mne?
Ďakujem za všetky odpovede 🙏🏽
zle urobene, ja sa hanbim, nemala som cas, ale zajtra konecne idem na nechty a mam ich 6 týždňov a vsetky drzia a ziadne praskliny. Raz ked moja nemohla, zbehla som k susede Vietnamke a po 2 tyzdnoch katastrofa
zle urobene, ja sa hanbim, nemala som cas, ale zajtra konecne idem na nechty a mam ich 6 týždňov a vsetky drzia a ziadne praskliny. Raz ked moja nemohla, zbehla som k susede Vietnamke a po 2 tyzdnoch katastrofa
@danielad9 ďakujem za skúsenosť 🙏🏽
@lizatko1009 Rovnako ďakujem…
Asi budem musieť teda zvážiť zmenu, posledné dva termíny do konca roka si nechám a uvidím, či sa niečo zmení, na najbližšom termíne ju skúsim znovu na to upozorniť. Ale popravde už mi to fakt ide na nervy, bez môjho upozornenia mi necháva aj zahnuté nechty, otras.
Neviem, čo sa udialo, je to škoda. Kaderníčku, kozmetičku a nechtárku veľmi nerada mením😀
@danielad9 ďakujem za skúsenosť 🙏🏽
@lizatko1009 Rovnako ďakujem…
Asi budem musieť teda zvážiť zmenu, posledné dva termíny do konca roka si nechám a uvidím, či sa niečo zmení, na najbližšom termíne ju skúsim znovu na to upozorniť. Ale popravde už mi to fakt ide na nervy, bez môjho upozornenia mi necháva aj zahnuté nechty, otras.
Neviem, čo sa udialo, je to škoda. Kaderníčku, kozmetičku a nechtárku veľmi nerada mením😀
@anonym_autor ja viem, mam salon a zakaznicky ako moja rodina. Nevieš aku pouziva znacku gélov?
@anonym_autor ja viem, mam salon a zakaznicky ako moja rodina. Nevieš aku pouziva znacku gélov?
@lizatko1009 veru neviem, ale idem v piatok, môžem zistiť. Ale niečo sa mi marí že Ruscona? Môže to byt?
Podľa mňa ako píšu baby vyššie nie sú dobre urobené. Ja si dávam tiež dlhodobo robiť nechty a u jednej mi jednoducho nesedel ten materiál čo používala, mala som ich lámavé , slabé, po týždni už jednoducho nepekné. A raz mi dokonca všetky odpadli do ďalšieho plnenia, keď to videla, tak že čo som ja s nimi robila 🙂 a tak som odišla... nesnažila sa mi s tým nejako pomôcť. Teraz mám novú od leta a mám krásne nechty, ktoré vydržia. Poradím ti zmeniť nechtárku, pokiaľ vie o probléme a nič s tým nerobí.
nemusí byť chyba v nej - môže byť chyba v materiály - robím si nechty sama - vždy kupujem rovnaký gel - a tento čo mám sa mi odlupuje, doteraz sa mi nikdy neodlupoval 😏
Ja som toto mala, sikovna nechtarka, nechty boli pekne tvarovane, nie hrube, ale presne sa mi toto robilo. Akoby sa mi ten gel po bokoch odlupoval a ked som isla k nej po 3-4 tyzdnoch, vacsinou 1-2 nechty odpadli. Presla som k inej, odvtedy tento problem nemam
Ďakujem dievčatá, pomohli ste mi, fakt som si myslela,že som poslednú dobu mantavá🙄
@lizatko1009 a co tak najst vkus a nosit svoje nechty bez lacnych umelych?? To ti ako riesenie nepripada v uvahu??😁😁
@lizatko1009 a co tak najst vkus a nosit svoje nechty bez lacnych umelych?? To ti ako riesenie nepripada v uvahu??😁😁
@guliver19 ak si ty kupujes lacne veci, tak si ich kupuj. Ja mam velmi dobry vkus, 😉 staraj sa o svoje pazure, nie o cudzie 👍
@guliver19 ak si ty kupujes lacne veci, tak si ich kupuj. Ja mam velmi dobry vkus, 😉 staraj sa o svoje pazure, nie o cudzie 👍
@guliver19 strašne nemám rada ľudí ako si ty 😀
@lizatko1009 tentokrát mi vraj dala nejaký iný gél, pevnejší. Tak som zvedavá 🙏🏽
@guliver19 Ved ked nemas na vkusne gelace, tak nas to mrzi
@guliver19 strašne nemám rada ľudí ako si ty 😀
@lizatko1009 tentokrát mi vraj dala nejaký iný gél, pevnejší. Tak som zvedavá 🙏🏽
@anonym_autor snad ti budu drzat, ja viem, ak si na nechtarku zvyknuta, tazko sa odchádza. Nevadí, poslednú dobu sa tu hemzia takého a naj pod anonymom.

Takúto skúsenosť mám aj ja. U mňa sa to dialo keď boli nechty zlé urobené a to hlavne ak bolo použité malé množstvo materiálu