icon

Problémy s riedkymi vlasmi po farbení

kobylka002
20. jún 2025

Ahojte ,potrebujem poradiť ohľadom mojich vlasov...mám ich jemne extrémne riedke ,nepodajne,aj po ucesaní si stoja ako chcú,rýchlo mi mastneju,alebo sú naopak suché ,tam v časti ofina mám dlhé po plecia sa mi točia krútia a vyzerajú ze nie sú ani rovné ani kučeravé.No a takéto sú aj do kým ich raz za mesiac alebo dva mesiace nezafarbim...keď ich zafarbim mám ich dva dni že tip top na moje pomery...skúsila som všetko,pol roka som ich ničím špeciálnym nezaťažoval a teplo ako žehlenie som úplne vylúčila...prosím vás v tej farbe musí niečo byť alebo ten kondicionér je proste taký že mi urobí také vlasy farbim farbou Garnier,ale keď som kúpila klasický od Garnier tak to nemalo taký efekt ..prosím ja verím že niečo na tieto moje nepodarky existuje ďakujem

sandria
20. jún 2025

Kvalitná kozmetika na vlasy napríklad loreal professional. Ale začala by som tým, ze by som išla ku kadernícke a tá by ti dala vlasy do poriadku. Znamená to viac času ale výsledok je zaručený a s farbou z drogerie si svoje jemne vlasy akurát tak zničis. Preto ich aj máš hore pri korienkoch mastné a odtiahnu dĺžku vysušenú.

mdse
20. jún 2025

@kobylka002 podľa mňa farba obalí vlas a tie sú potom akoby hladšie a rovnejšie, súhlasím s príspevkom predo mnou. Že treba ísť ku kaderníčke a poradiť sa, aký typ vlasov máš, aký strih a ošetrovanie treba.

lartuna28
22. jún 2025

@kobylka002 Ahoj, veľmi rada ti poradím ❤️ vies mi napísať správu? 🙂