Pruvida šampóny
Čaute, už dlhšie mi vyskakuje na fb reklama na tieto šampóny. Sú naozaj také úžasné ako píšu? Máte reálne skúsenosti?
Vďaka
Vyhodené peniaze
Myslim ze je to len dalsi odzub ako vytiahnuť z ľudí peniaze. Neverim ze ti ozaj namiesaju sampon podla potreby, skôr len pekne zabalia nejaky obyc univerzalny "hotelový" sampon ... Ani tá stranka sa mi nepáči, gramaticke chyby a ocividne cez prekladač
Tiež som si tak myslela. Vďaka.
@river_song presne tak tim reklamam na fb sa neda verit
Ked krasne, zdrave, objemne vlasy tak iba sampony Milva ❤️ pouzivam roky, vlasy vypadavaju minimalne, dokonca i ludia, ktorych som stretla po dlhsej dobe, si vsimli zmenu 😌
@danka56 Ahoj, mne strasne padali vlasy a mala som hrozne suche asi pred vyse rokom som si objednala a po mesiaci mi uplne prestali padat vlasy....ked som minula jeden sampon a jeden kondicioner uz som si dalsi neobjednala ale teraz po porode mam pocit ze zase zacinaju vypadavat tak rozmyslam ze si znova objednam...dokonca sa mi vtedy prestali tak sialene mastit vlasy, ze mi stacilo umyt si 1x za tyzden...podla mma velmi zalezi ci to dana znacka sadne alebo nie....ja som mnoho samponov skusila a bud som mala hned mastne alebo hrozne suche konce a vravim ze mi hrozne padali... Ja som bola nadmieru spokojna az som manzelovi vravela ze to fakt funguje...tiez sme mysleli ze je to len reklama.
@ivulidankova Ahoj, môžem sa spýtať ohľadne používania Pruvidy? Je to klasicky, že šampón naniesť, zmyť a následne naniesť kondicionér a zmyť?
@danka56 Na svoje reklamné účely používajú stiahnuté fotografie cudzích žien z internetu. Po upozornení moje komentáre vymazali. Takže neodporúčam!
@0507 ano 🙂
Mne sa sice vlasy prestali tak rychlo mastit, ale zacali sa mi robit lupiny, co som nikdy v zivote nemala. Po 2 tyzdnoch pouzivania tohto samponu. Neda sa im napisat recenzia a negativne komentare vymazu. Cize asi taka dôveryhodna firma to je…
@0507 ano 🙂

@danka56 ahoj ja som používala 2 mesiace a nikdy som nemala viac suché vlasy ako vtedy. Neodporúčam