icon

Prvá návšteva pedikúry

21. apr 2025

Dobrý deň,
Ešte nikdy som nebola na pedikúre a rada by som to vyskúšala. Mám síce už dosť rokov ale nikdy som to nepovažovala za potrebné. Keďže sa o svoje nohy starám sama, ale predsa len, už by som chcela niečo vyskúšať nové.
Prosím viete mi k tomu niečo napísať? Mám sa predtým na to nejako pripraviť ? Koľko to cca stojí? Bolo by fajn keby má niekto skúsenosť z Trnavy a okolia a odporučí mi dobrý salón.
Ďakujem

majkabr
21. apr 2025

Dobrý deň , ja som pedikérka. A čo potrebujete vedieť? Nie nič si neupravujte pred tým najlepšie nechať tak . Pre nás pedikerky je to najlepšie. Základná pedikura stoji tak okolo 25 až 30 eur. A v Trnave mám kolegyňu. Je super možem Vám ju odporučiť ak by ste chceli.

dceramamababka
21. apr 2025

V Trnave nemám skúsenosti, iba v Bratislave. Môžeš si vybrať mokrú pedikúru, kde Ti prdikerka pred ošetrením namočí nohy na pár minút do vody, alebo suchu pedikúru. Chodila som aj na mokrú a teraz chodím na suchú. Mne vyhovuje viac tá suchá, ale je to individuálne. Ak natrafiš na dobrú skúsenú pedikerku tak neobanujes. Ošetrí bruskou zhrubnutú kožu, ostrihá nechty, ošetrí prípadné pluzgiere, ošetrí aj kožičku okolo nechtovych lôžkov. Sama by som si nohy nedokázala tak urobiť. A nakoniec keď chceš tak si vyberieš farbu ľaku a nalakuje. Moja pedikerka mi urobí na záver aj masáž nôh, to je nebo. Ja mám dosť problematické nohy čo sa týka ošetrenia, trvá to cca 1 hodinu bez lakovania a platím okolo 40 euro. Ale väčšinou čo viem je to lacnejšie. Je dôležité nájsť pedikerku ktorá je “vyštudovaná” v obore a nie že má iba nejaký pedikersky kurz. Bola som aj na takej pedikure ale nestala za vela. Ak chceš poriadne ošetrené nohy aspoň na 1 mesiac, tak riadnu pedikerku.

autor
21. apr 2025

@majkabr ďakujem, ako sa volá prosím?

autor
21. apr 2025

@dceramamababka ďakujem veľmi pekne za celé info 🙂 Tú suchú si neviem ani predstaviť. To len tak nasucho začne obrusovať? Dobre vedieť ale teda že sú dve.

mmonika
21. apr 2025

ja chodim kazdy mesiac na zdravotnu ( medicinsku ) pedikuru uz niekolko rokov a veru vzdy sa tesim kedy bude den D.. a dokonca posledne dva roky som nahovorila aj muža a chodi so mnou.. a pochvaluje si .. pre mna je to relax a pohoda.. Najprv som bola nervozna, že co a ako ale natrafila som na uzasnu zienku, čo svoju pracu miluje a poradi . Dokonca aj ked som po operacii nohy poradila co je pre mna vhodne a co nie . .a to si cenim

majkabr
21. apr 2025

Pedikúra sa robí suchá , mokrá a kombinovaná😉

majkabr
21. apr 2025

0907556565 tu je jej číslo pani Klimáčková. Fakt super budete spokojná

majkabr
Autor odpoveď zmazal
dceramamababka
22. apr 2025

Áno na sucho. Sú to také jemné brusky, neboli to. Keď som chodila ma mokrú pedikúru, používala skalpel, tým orezala prípadné kúrie oká a oskriabala päty. Tiež to nie je bolestivé, ak nemáte problémové nohy ako ja. Mávala som kurie oka aj otlaky, ale pravidelnou údržbou sa to všetko upravilo.

margotka17
23. apr 2025

Moja kamoška chodí stále na pedikúru a veľmi si pochvaluje. Ja som veľmi stekliva, asi by som sa tam vrtela od smiechu. Možno sa raz odvážim aj ja ísť.

vitaminsee
5. jún 2025
@mmonika

ja chodim kazdy mesiac na zdravotnu ( medicinsku ) pedikuru uz niekolko rokov a veru vzdy sa tesim kedy bude den D.. a dokonca posledne dva roky som nahovorila aj muža a chodi so mnou.. a pochvaluje si .. pre mna je to relax a pohoda.. Najprv som bola nervozna, že co a ako ale natrafila som na uzasnu zienku, čo svoju pracu miluje a poradi . Dokonca aj ked som po operacii nohy poradila co je pre mna vhodne a co nie . .a to si cenim

@mmonika Dobrý večer. Ktorá pedi prosím ? Už roky riešim problém zarastajúcich nechtov na nohách ...