Rady a tipy na ovisnutú kožu po chudnutí
Ahojte. Potrebovala by som radu. Chudnem a bojím sa, že mi niekde ostane jemne ovisnutá koža. Viete mi niekto poradiť niečo ? Okrem cvičenia teda. Máte skúsenosti s nejakými produktami ? Ale poprosím iba rady tých, čo to majú naozaj odskúšané a fungovalo im to. Vopred ďakujem za všetky rady a tipy 🙂.
Ja keď som chudla ( pred rokmi ) som nosila sťahovacie nohavice a robila brušáky aby mi to tam nevyselo a ani nevyselo
@anonym_ec4bf9 Len ja sa bojím, že mi aj na vnútorných stehnách trošku ostane.
A pomohlo to ?
@sandri2009 ja som schudla 20 kg v priebehu vyse roka a nemam ziadnu ovisnutu kozu. Myslim, ze pri pomalom chudnuti ma koza cas sa stiahnut, ak teda nehovorime o - 40 kg.
A pomohlo to ?
@sandri2009 treba chudnúť pomalým tempom, okolo 2kg mesačne, natierať sa nejakým krémom alebo olejom, značku neporadím, nemám to vyskúšané
@sandri2009 ja som schudla 20 kg v priebehu vyse roka a nemam ziadnu ovisnutu kozu. Myslim, ze pri pomalom chudnuti ma koza cas sa stiahnut, ak teda nehovorime o - 40 kg.
@simsalabim No, ja som schudla 10,1 kg za 3,5 mesiaca. Ale treba mi este ±30 kg.
@sandri2009 treba chudnúť pomalým tempom, okolo 2kg mesačne, natierať sa nejakým krémom alebo olejom, značku neporadím, nemám to vyskúšané
@anonym_0c6bcf Áno, to viem. Len práve to je tá otázka, že čím. Lebo existuje veľa produktov, len neviem, čo reálne z toho funguje. Tak preto sa tu pýtam, že ak má niekto skúsenosti.
@simsalabim No, ja som schudla 10,1 kg za 3,5 mesiaca. Ale treba mi este ±30 kg.
@sandri2009 fúúú, tak to asi celkom bez ovisnutej kože nepôjde, možno by som chudla pomalým tempom tie 2kg mesačne ešte pol roka, potom váhu pol roka udržiavala a tak ďalej. Viem, je to na dlho, ale tých 40kg si tiež nenabrala za rok, Držím palce
A pomohlo to ?
@sandri2009 áno píšem že nevyselo
@sandri2009 Nijak si nepomozes, je to z vacsej casti geneticky dane, rovnako ako strie. Niekto ma, niekto nema. Pomoze chudnut pomaly, ale ked schudnes vela, tak ta roztiahnuta koza nema kam ist. Ale to poriesis potom, ked sa ti vaha zastabilizuje a uvidis, ako sa s tym vysporiadala.
Zatial ju udrziavaj pruznu, akekolvek telove mlieko, olej staci, nie je nic zazracne.
Keby existovalo nieco, co funguje, tak nemusia byt plasticke operacie na odstranenie prebytocnej koze.
Plastická operácia len, neexistuje nič iné 40 kilo poznačí telo
@sandri2009 Nijak si nepomozes, je to z vacsej casti geneticky dane, rovnako ako strie. Niekto ma, niekto nema. Pomoze chudnut pomaly, ale ked schudnes vela, tak ta roztiahnuta koza nema kam ist. Ale to poriesis potom, ked sa ti vaha zastabilizuje a uvidis, ako sa s tym vysporiadala.
Zatial ju udrziavaj pruznu, akekolvek telove mlieko, olej staci, nie je nic zazracne.
Keby existovalo nieco, co funguje, tak nemusia byt plasticke operacie na odstranenie prebytocnej koze.
@veselo_neveselo Tak nemyslela som taký produkt, čo sám "odstráni" všetkú prebytočnú kožu. Ale čo pomôže trošku, aby bola lepšia elasticita kože. A zase tiež nie s každou ovisnutou kožou treba ísť hneď na operáciu. Záleží koľko jej je.
A ďakujem za rady 🙂
skús mikroihličky a firming lotion ...
pozri toto video:
https://www.youtube.com/watch?v=o1neBLImiR8
Ja keď som chudla ( pred rokmi ) som nosila sťahovacie nohavice a robila brušáky aby mi to tam nevyselo a ani nevyselo