icon

Rady na domáce farbenie vlasov pred svadbou

14. aug 2025

Ahojte prosím Vás zo zdr.dovodov mi kaderníčka zrušila termín zajtrajší na vlasy dlhodobo mam melirovane ale hore už mám dosť odrastene ako to na poslednú chvíľu zachrániť doma keď natrieme farbu na tie odrasty myslite se chyti a presvetli nech to nevyzerá až tak zle v sobotu ideme na svadbu tak to súri ďakujem

really8
14. aug 2025

@anonym_autor hladaj inu kadernicku. Toto by som doma nerobila

glorikarebeka
14. aug 2025

Určite nie,radšej by som si dala v sobotu urobiť účes od kadernícky

bg92
14. aug 2025

ak nie si nevesta tvoje vlasy nebudu nikoho zaujimat. isla by som s odrastenymi

nika_val
14. aug 2025

Nerob to doma!
Ide o blond vlasy to nie je klasické farbenie ale odfarbovanie vlasov. Tam si velke rizika že to bude oranžové, žlté, rôzne fľakaté a tá pravdopodobnosť je pri blond velmi velká

biglovemom
14. aug 2025

Nie budes velmi pravdepodone oranzova .
Radsej odrasty Ako dokaslane vlasy😊

really8
14. aug 2025

@anonym_autor inak akoze den pred svadbou doma skusat farbit vlasy ked si to nikdy nerobila. Divim sa ze ta to vobec napadlo

januska12323
14. aug 2025

Nevymýšľaj a sprav si účes aký chceš, ku kaderníčke pôjdeš potom. Nikoho tvoje odrasty nebudú zaujímať.

zuzubb007
14. aug 2025

Fúha doma určite nie, lebo pôjdeš s 5 rôznymi odtieňmi na hlave, oranžová, zlta a tak, kaderníčka existuje aj druhá treba volať, alebo by som radšej nafarbila neskôr svet sa nezrúti

autor
14. aug 2025

Ďakujem za všetky normálne odpovede radšej to teda nechám tak a počkám kým kaderníčka bude fit a spraví mi to druhá nemôže lebo bývam v malom mestečku kde sú asi 2-3 a tato je normálna mladá ktorá ide s dobou a neťahá melír cez čiapku ani nemá 60rokov 😊😇