Rady na úpravu vlasov po melíre
Ahojte. Potrebujem radu🙂je to podľa Vás ok takto ? Bola som na melíre dnes. Mala som predtým vlasy aj medené,aj červeno hnedé a ešte mi to pekne nezostalo. Keď by som si dala bledo hnedú farbu na to ? Ďakujem
@verushkaci prepac ale to je strasne. Ako v 90tkach
@verushkaci toto je fak zlý melír, prepáč
Koľko farieb tam máš? Takto si to chcela?
Prepáč ale zlé, také hara-kiri všetky farby........šupni to celé na hnedo.
@surriana som si myslela. Je to na p...😃pardon ....ja to chcem hneď na hnedo len čo to spraví
@ssimusska je to na h...som si myslela ach jaj. Moja chyba lebo som si dávala aj medenu aj bledú. A nechytilo to
@verushkaci myslím že to bude veľmi pekne,keďže máš viac farieb nebude to len také obyčajné jednotné hnedé.......
@januska12323 nie 😔pekný bledý melír. Bola som v januári a dnes . A ešte mi to nechytilo ako malo. Spodok hlavne
@surriana ďakujem.. hnedú tmavú ci bledú? No takto chodit nemôžem....
Určite tmavú......z bledou moc nezmôže.
Daj potom foto.
Ahoj, takže ideš z červenej farby na blond? Dobre som to pochopila? Ja som išla z červenej na blond kedysi dávno a najprv mi sťahovala farbu, potom po čase mikro melír a tónovanie. Jednoducho, ak ideš z červenej, je to na dlho a potrebuješ kvalitnú kaderníčku.
@surriana dobre. Ďakujem. Len to je čerstvý melír
Ci dat hneď...Asi sa ma počkať aj 2 týždne ale to nevydržím 😃
@dota6 ahoj. Hmmm bola skôr aj medená. Také všelijaké no...
@verushkaci a cieľ bolo prejsť z medenej na blond? Alebo aký je zámer??
@verushkaci ja som z tých ktoré by nečakali.Ale pozerám máš svoje prirodzené vlasy tmavé.....ja mám tiež nechala som si odrast a keďže už mám šedivé tak do tých mojich prirodzených dávam melír blond
@dota6 bola taka medena aj hneda farba na mojich vlasoch a chcela som melír pekný bledý
@surriana to aj ja. A koľko asi to nechať pôsobiť?
Podľa návodu
@verushkaci peknu prirodzenu hnedu si daj urobit poriadnou kadernickou. Nemusis mat za kazdu cenu melir. Vyzera hrozne.
No tak si mala najskôr prefarbiť tú červenú alebo počkať kým sa vymyje. Pohľadaj dobrú kaderníčku nech s tým niečo spraví.
@strawberry0797 myslím ze u inej by sa to dalo. Mať pekný melír
@verushkaci priznám sa, že som ešte nevidela naozaj pekný melír v dvoj farebných vlasoch. Bola tam hnedá, medená a do toho melír. Kaderníčka neprotestovala proti takémuto nápadu?
@dota6 ono ze to bude . Len treba viac krát chodiť na melír
@verushkaci toto sa uz nenosi. Resp. keby to bola nejaka farba ladiaca k tym vlasom ale nie bacit odfarbenie do cervenych vlasov, hrozne to krici
@verushkaci des, hrôza...prepáč.
@verushkaci tak raz to bude dobre :D keď nadobro odrastie. Ale hlavné bolo pred melírom ujasniť si aký výsledok si predstvujete. Takto to je také len surové, holé. Melír si vyžaduje toner. Ja osobne by som na to žiadnu drogerkovu farbu nedávala (vlastné skúsenosti) :D a zverila sa do rúk odborníkom.
@verushkaci waaaau super,ešte aj ostrihaná🤗

@verushkaci