icon

Rady na úpravu vlasov po melíre

verushkaci
17. mar 2025

Ahojte. Potrebujem radu🙂je to podľa Vás ok takto ? Bola som na melíre dnes. Mala som predtým vlasy aj medené,aj červeno hnedé a ešte mi to pekne nezostalo. Keď by som si dala bledo hnedú farbu na to ? Ďakujem

Strana
z2
verushkaci
autor
17. mar 2025
really8
17. mar 2025

@verushkaci prepac ale to je strasne. Ako v 90tkach

ssimusska
17. mar 2025

@verushkaci toto je fak zlý melír, prepáč

januska12323
17. mar 2025

Koľko farieb tam máš? Takto si to chcela?

surriana
17. mar 2025

Prepáč ale zlé, také hara-kiri všetky farby........šupni to celé na hnedo.

verushkaci
autor
17. mar 2025

@surriana som si myslela. Je to na p...😃pardon ....ja to chcem hneď na hnedo len čo to spraví

verushkaci
autor
17. mar 2025

@ssimusska je to na h...som si myslela ach jaj. Moja chyba lebo som si dávala aj medenu aj bledú. A nechytilo to

surriana
17. mar 2025

@verushkaci myslím že to bude veľmi pekne,keďže máš viac farieb nebude to len také obyčajné jednotné hnedé.......

verushkaci
autor
17. mar 2025

@januska12323 nie 😔pekný bledý melír. Bola som v januári a dnes . A ešte mi to nechytilo ako malo. Spodok hlavne

verushkaci
autor
17. mar 2025

@surriana ďakujem.. hnedú tmavú ci bledú? No takto chodit nemôžem....

surriana
17. mar 2025

Určite tmavú......z bledou moc nezmôže.

surriana
17. mar 2025

Daj potom foto.

dota6
17. mar 2025

Ahoj, takže ideš z červenej farby na blond? Dobre som to pochopila? Ja som išla z červenej na blond kedysi dávno a najprv mi sťahovala farbu, potom po čase mikro melír a tónovanie. Jednoducho, ak ideš z červenej, je to na dlho a potrebuješ kvalitnú kaderníčku.

verushkaci
autor
17. mar 2025

@surriana dobre. Ďakujem. Len to je čerstvý melír
Ci dat hneď...Asi sa ma počkať aj 2 týždne ale to nevydržím 😃

verushkaci
autor
17. mar 2025

@dota6 ahoj. Hmmm bola skôr aj medená. Také všelijaké no...

dota6
17. mar 2025

@verushkaci a cieľ bolo prejsť z medenej na blond? Alebo aký je zámer??

surriana
17. mar 2025

@verushkaci ja som z tých ktoré by nečakali.Ale pozerám máš svoje prirodzené vlasy tmavé.....ja mám tiež nechala som si odrast a keďže už mám šedivé tak do tých mojich prirodzených dávam melír blond

verushkaci
autor
17. mar 2025

@dota6 bola taka medena aj hneda farba na mojich vlasoch a chcela som melír pekný bledý

verushkaci
autor
17. mar 2025

@surriana to aj ja. A koľko asi to nechať pôsobiť?

surriana
17. mar 2025

Podľa návodu

strawberry0797
17. mar 2025

@verushkaci peknu prirodzenu hnedu si daj urobit poriadnou kadernickou. Nemusis mat za kazdu cenu melir. Vyzera hrozne.

januska12323
17. mar 2025

No tak si mala najskôr prefarbiť tú červenú alebo počkať kým sa vymyje. Pohľadaj dobrú kaderníčku nech s tým niečo spraví.

verushkaci
autor
17. mar 2025

@strawberry0797 myslím ze u inej by sa to dalo. Mať pekný melír

dota6
17. mar 2025

@verushkaci priznám sa, že som ešte nevidela naozaj pekný melír v dvoj farebných vlasoch. Bola tam hnedá, medená a do toho melír. Kaderníčka neprotestovala proti takémuto nápadu?

verushkaci
autor
17. mar 2025

@dota6 ono ze to bude . Len treba viac krát chodiť na melír

kitycat
17. mar 2025

@verushkaci toto sa uz nenosi. Resp. keby to bola nejaka farba ladiaca k tym vlasom ale nie bacit odfarbenie do cervenych vlasov, hrozne to krici

micusa2222
17. mar 2025

@verushkaci des, hrôza...prepáč.

dota6
17. mar 2025

@verushkaci tak raz to bude dobre :D keď nadobro odrastie. Ale hlavné bolo pred melírom ujasniť si aký výsledok si predstvujete. Takto to je také len surové, holé. Melír si vyžaduje toner. Ja osobne by som na to žiadnu drogerkovu farbu nedávala (vlastné skúsenosti) :D a zverila sa do rúk odborníkom.

verushkaci
autor
17. mar 2025
surriana
17. mar 2025

@verushkaci waaaau super,ešte aj ostrihaná🤗

Strana
z2