icon

Reklamačné skúsenosti s Philips Lumea

9. máj 2025

Ahojte ake mate skusenosti s reklamaciou lumei? Kupovala som teraz v marci, pouzila zatial len 4x a uz sa pokazila ach jaj. Kupovala som z internetu priamo od philips uz sa riesi len ma zaujima ake mate skusenosti ci ju vobec zreklamuju, nebola to lacna zalezitost. Lumea zrazu z nicoho nic prestala vydavat impulzy. Je pripravena, svieti normalne na bielo ako ma, ale ked stlacim ziaden impulz. Nefunguje so ziadnym nastavcom na ziadnych miestach. Nefunguje bez kabla ani s kablom. Proste tvari sa normalne aj je zapnuta vsetko, len nevydava ziadne impulzy po stlaceni.

zuzinka888
9. máj 2025

Aj nam sa pokazil- kupovali sme v eshope- hned vymenili za novy ani neopravovali. Takze ak to bolo cez ich stranku myslim ze vobec nebude problem a vymenia.

autor
9. máj 2025
@zuzinka888

Aj nam sa pokazil- kupovali sme v eshope- hned vymenili za novy ani neopravovali. Takze ak to bolo cez ich stranku myslim ze vobec nebude problem a vymenia.

@zuzinka888 a vy ste mali aky problém?

zuzinka888
9. máj 2025

Neblikalo to- svietilo ale ten zablesk tam nebol.

autor
9. máj 2025
@zuzinka888

@zuzinka888 to isté mám aj ja 🥺

autor
9. máj 2025
@zuzinka888

@zuzinka888 ako dlho trvalo kým vám vymenili? Mne písali že jasne do 30 dní ale ze to bude isto skôr a ozvú sa zo servisu 😔

zuzinka888
9. máj 2025

Myslim ze tyzden, desat dni bolo to rychlo

autor
9. máj 2025
@zuzinka888

Myslim ze tyzden, desat dni bolo to rychlo

@zuzinka888 a ste im posielala? Lebo ja mam poslat ku nim a ze pojde na servis 😔 tak strach ci ju vobec zreklamuju

zuzinka888
9. máj 2025

Muz to kupoval cez maly e-shop. Este som ho zvrzala, ze mohol cez velky kamenny( planeo, nay-elektro.. Bala som sa, ze nebude ani pristroj ani peniaze- ale hned sa ozvali ze postupili vyrobcovi a asi o tyzden ze posielaju novy.

autor
9. máj 2025
@zuzinka888

Muz to kupoval cez maly e-shop. Este som ho zvrzala, ze mohol cez velky kamenny( planeo, nay-elektro.. Bala som sa, ze nebude ani pristroj ani peniaze- ale hned sa ozvali ze postupili vyrobcovi a asi o tyzden ze posielaju novy.

@zuzinka888 dobre ďakujem no som zvedava teda 😔

zuzinka888
9. máj 2025

Ale ved to by mali uznat ma mat v zasobe 250- 450 tisic zableskov- to si nemohla vyblikat za par tyzdnov. A neviem preco by to neuznali. Drzim palce nech tk dibre dopadne.