Riedke vlasy: Ako ich upravovať a posilniť?
Ahojte, nikdy som nemala “komplexy” zo svojich vlasov ale cim som starsia tak som asi aj na seba viac kritickejsia a velmi ma trapia moje riedke vlasy. Cely zivot ich mam taketo,mame to v rodine a mne sa uz nepacia vobec rozpustene, chodim stale v uhladenom cope. Skusala som uz aj kratsie strihy ale je to podla mna este horsie pretoze tie vlasy sa mi stale tocia kade-tade a treba to nonstop upravovat, zehlit, aby ten uces vyzeral pekne takze mala som ich akurat tak viac znicene. Co s nimi? Uz som nestastna. Dat si ich zahustit a jemne predlzit? Len odradza ma ta suma a skusenosti inychzien, ze im to vlasy poskodilo aj ked boli v kvalitnych saloch. Vitaminy som niekedy brala ale jednorazovo niekolko mediacov po porodoch a tak som prestala takze neviem povedat ci by vedeli s takymi vlasmi spravit “zazrak” pokial ich beriem pravidelne niekolko rokov. Prida sa este niekto do klubu? Ako si svoje riedke vlasy upravujete a starate sa o ne? Pekny den.
Vyzerajú dosť zničené. Dala by som krátky strih.
Vlasy su genetika. Tu nič nepomôže len sa zmierniť
ostrihať. Na prvom obr. ich máš poriadne zničené. Min. 5-7 cm dolu. Určite vyhľadaj dobrú kaderníčku. Nie učňovské stredisko.
popr. daj obrázok do gemini - um. int. a tá ti poradí čo s tým.
mne ráno radila tiež čo s vlasmi.
vôbec by som ich nežehlila… a nejaký pekný strih by to chcelo, hento nie je strih…
Tiez mam jemne a riedke vlasy. U mna to nie je genetika, ako dieta som mala huste vlasy ale prisla menstrucia, PCOS a zacali mi masivne vypadavat. Teraz mi uz vlasy tak nepadaju ale ostali riedke. Sera, kury a doplnky nezaberaju, vlasy mi sice rastu rychlo, ale ostali riedke.
Mne sa ako uces najviac osvedcil kratky bob. Ani na upravu to nie je az tak narocny uces. Ale zas ja nemam vlasy znicene - nefarbim ich, zehlim a kulmujem len prilezitostne, max ich vyfenujem.
Myslim, ze mas vlasy zničené melírom. Tiez mám také
Myslim, ze mas vlasy zničené melírom. Tiez mám také
@anonym_59fe7a skôr žehlením.
urobiť strih
skusi tzv tupe alebo také vlasove pásy, na instagrame je toho kopu, a vyzera to dobre na zahustenie ... len asi treba najst spravny salon
máš to bez poškodenia
Skrátiť na bob, určite nežehliť (200 stupňov sucheho tepla vlasom neprospieva, ani tym silným a zdravým). Skus Cordyceps ten by mohol pomôcť ( rano a na obed, večer nie lebo povzbudzuje), vitamíny skupiny B a ešte taký prípravok na potieranie z lekárne odporuča sa aj onko pacientom čo prišli o vlasy,. Ak si naň spomeniem, dopíšem. A teraz je už sezóna, po umytí opláchnuť žihľavovim a lopuchovim vývarom ( herbarius ma rovno také tonikum na vlasy za 5-6€). A samozrejme nefarbiť, maximálne henou, žiaden peroxid.
Skrátiť na bob, určite nežehliť (200 stupňov sucheho tepla vlasom neprospieva, ani tym silným a zdravým). Skus Cordyceps ten by mohol pomôcť ( rano a na obed, večer nie lebo povzbudzuje), vitamíny skupiny B a ešte taký prípravok na potieranie z lekárne odporuča sa aj onko pacientom čo prišli o vlasy,. Ak si naň spomeniem, dopíšem. A teraz je už sezóna, po umytí opláchnuť žihľavovim a lopuchovim vývarom ( herbarius ma rovno také tonikum na vlasy za 5-6€). A samozrejme nefarbiť, maximálne henou, žiaden peroxid.
@priscilla07 inak toto som aj ja chcela napisat, tu hennu. Ona pri pravidelnom pouzivani spevni a vyzivi vlas. Kolegynine ovela redsie vlasy ako ma autorka vyzeraju po pouzivani henny o nieco hustejsie a zdravsie
@priscilla07 inak toto som aj ja chcela napisat, tu hennu. Ona pri pravidelnom pouzivani spevni a vyzivi vlas. Kolegynine ovela redsie vlasy ako ma autorka vyzeraju po pouzivani henny o nieco hustejsie a zdravsie
@0silvia0 Vyzeraju. Lebo nie su odfarbene. Ale zafarbene.

Ja mám tiež riedke vlasy, u nás v rodine máme všetci " 5 chlpov na hlave ". Zvažovala som zahustenie/predĺženie, potom som to zavrhla. Nie kvôli cene ale kvôli obavám, že mi aj tých 5 chlpov ešte zredne.