Riešenia na podporu rastu vlasov
Zdravim!
Potrebujem vase rady ohladom produktov na rast vlasov. Kedysi som mala pekne dlhe, hrube a objemne vlasy no uz par rokov mi vlasy vypadavaju, su tenke a krehke a kratke a a rada by som vedela co by mi pomohlo na tento problem. Ak mate nejake overene produkty, ktore vam fungovali budem rada ak sa podelite!🙏🏻
ja mám dobré skúsenosti s olejčekom mielle https://www.notino.sk/mielle/rosemary-mint-vyzi...
a aj s vitamínmi bloom robbins
U mňa to boli problémy so štítnou žľazou a anémia.
Okrem vyriešenia zdravotných problémov, užívanie vitamínu D mi dosť pomohlo.
@anonym_autor tu je môj výsledok 😊
@kristina_969 Prosím, čo pomohlo?
@anonym_autor tu je môj výsledok 😊
@kristina_969 das obrazok a nenapises nic co ti pomohlo?
Mne pomohol plantur 39,vlasy prestali padat a narasti ako nikdy predtym
@mandzula kvôli čomu
@malary Kopírujem netu: Vypadávanie vlasov môže byť naozaj následkom nesprávnej korekcie zraku. Je to kvôli tomu, že sa naše oči musia pri zaostrovaní obrazu zbytočne namáhať, čím dochádza k dráždeniu veľkého množstva nervových vlákien. Celý komplikovaný proces na úrovni mozgu potom smeruje k nadmernému vypadávaniu vlasov. Preto je nutné nosiť nielen okuliare či kontaktné šošovky, ale tiež chodiť na pravidelné vyšetrenia k optometristovi či očnému lekárovi, ktorý prípadné zmeny včas zachytí.
Namiesto drahých vitamínov od rôznych firiem L-METHIONIN z lekárne. Mne padajú vlasy kvôli anémii a problémom so štítnou žľazou. Obe sa dajú zistiť z krvi, tak možno by vám nebolo na škodu dať si overiť, či je všetko v poriadku.

Ako tu už bolo x-krát písané, v prvom rade by si mala zistiť príčinu padania vlasov - hormóny, oči, zápaly (zuby, žalúdok, mandle), štítna žľaza, nedostatok železa, vitamínov, poruchy ich vstrebávania...