icon

Riešenia proti poteniu počas leta

mluciam
4. máj 2025

Ahojte,zacina nám leto,zienky nejaké overené typy okrem Dricloru čo zaberá??Dakujem

gov
Odpoveď bola odstránená
riskoh
4. máj 2025

Vichy s cervenym vrchnakom

bonboniera
4. máj 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov bože jaky si vtipnyyyyyy ;)

petamich
4. máj 2025
@gov
Odpoveď bola zmazaná

@gov pravidelna hygiena nema s potenim nic spolocne

petamich
4. máj 2025

Pre mna tato Rexona (mala som uz rozne z tejto rady a super)

kvietok2012
4. máj 2025

Ja som si kupila toto...trochu to pomaha, ale nie je to také účinné ako driclor.

stellarstar
4. máj 2025

Používam rexonu alebo nivea krem

kristinka92
4. máj 2025

Za mna bohužiaľ len botox do pazúch…ale je to jedine riešenie na 99%ucinne, no lenze cena…

bonboniera
4. máj 2025
@kristinka92

Za mna bohužiaľ len botox do pazúch…ale je to jedine riešenie na 99%ucinne, no lenze cena…

@kristinka92 skúšala si to? Ja som sa na to pýtala dvoch ľudí co viem ze to majú a jedna si pochvaľuje a druhej sa zacal namiesto pazúch potiť celý chrbát 😅 co zas dáva logiku veď nejako to ísť von asi musí

ingridpisarova
4. máj 2025
@bonboniera

@kristinka92 skúšala si to? Ja som sa na to pýtala dvoch ľudí co viem ze to majú a jedna si pochvaľuje a druhej sa zacal namiesto pazúch potiť celý chrbát 😅 co zas dáva logiku veď nejako to ísť von asi musí

@bonboniera mala som 2 roky pred letom, prvýkrát sa mi zdalo super, druhýkrát uz menej A neverím že sa potom potí viac inde ,ja som to tak nemala, veď pot sa utvorí tam kde sú potné žľazy a nie že si hľadá cestu von

bonboniera
4. máj 2025
@ingridpisarova

@bonboniera mala som 2 roky pred letom, prvýkrát sa mi zdalo super, druhýkrát uz menej A neverím že sa potom potí viac inde ,ja som to tak nemala, veď pot sa utvorí tam kde sú potné žľazy a nie že si hľadá cestu von

@ingridpisarova hm a cim myslíš ze bolo spôsobené ze druhýkrát si už nebola taká spokojná? Respektíve vseobecne odporucas, áno?
Neviem no, povedala mi ze to tak mala tak nemám dôvod spochybňovať 😅

elenatomasova
4. máj 2025

Čo by pomohlo keď sa potí v zahlavi?

luci1012
4. máj 2025

A spomínaný driclor si už skúšala? Ja naňho nedám dopustiť. Teraz to bude tretie leto, čo na ňom fungujem, škoda že som ho nevyskúšala skôr.

barboramatus
4. máj 2025

Za mňa tento

rony123
4. máj 2025

Ja Driclor používam roky rokúce, ale teraz som si obľúbila Borotalco.

tim23
4. máj 2025

Borotalco

slavka1988
4. máj 2025
@bonboniera

@bonboniera sestra si dala pichnúť botox pod pazuchy a naqozaqjaa nepoti sa ale začala sa potiť neskutočne na chrbáte dokonca na tvári za mňa nie,proste aj pot musí ísť von a dôležité je veľa piť a kúpiť bez hliníka deo pretože naozaj sú to chémie a od kedy mala moja mamina dosť vážnu chorobu dávam bacha a obmedzujem chémiu aspoň niečim. Všetko sa samozrejme neda.

bonboniera
4. máj 2025
@slavka1988

@bonboniera sestra si dala pichnúť botox pod pazuchy a naqozaqjaa nepoti sa ale začala sa potiť neskutočne na chrbáte dokonca na tvári za mňa nie,proste aj pot musí ísť von a dôležité je veľa piť a kúpiť bez hliníka deo pretože naozaj sú to chémie a od kedy mala moja mamina dosť vážnu chorobu dávam bacha a obmedzujem chémiu aspoň niečim. Všetko sa samozrejme neda.

@slavka1988 dakujem za zdieľanie skúsenosti 🙂

lucka40
5. máj 2025

Ja cez leto používam triclor a botoralco

marca12
5. máj 2025
@bonboniera

@ingridpisarova hm a cim myslíš ze bolo spôsobené ze druhýkrát si už nebola taká spokojná? Respektíve vseobecne odporucas, áno?
Neviem no, povedala mi ze to tak mala tak nemám dôvod spochybňovať 😅

@bonboniera Mam to tak s driclorom. Dam si driclor,nepoti sa mi sice podpazusie,ale potim sa v tvari. Ked nepouzivam driclor,tvar mam v pohode.

maminkadeticiek
5. máj 2025

Iba Driclor ak sa nadmerne potis

lydka84
5. máj 2025

Vymenit tekute myslo za tuhe + tuhe dezodoranty po vecernej sprche, nech sa to vstebe do pokozky . Skusala som aj driclor strasne ma stipal a v kuse som mala akoby popalenu pokozku z neho

wewetko
5. máj 2025

Deodorant Dr.Nona