icon

Riešenie pre citlivú a napnutú pokožku na tvári

zdeno525
5. apr 2025

Zdravim, čo pomáha proti napnutej pokožke na tvári, niekedy lava strana niekedy práva strana, cítim aká je citlivá buď na svetlo alebo slnko, reauguje začervenanim, pocit napnutej pleti mávam každý deň, stačí malo a je cervena

ssimusska
5. apr 2025

@zdeno525 taký stav mávam po retinole, mne pomáha poriadne hydratovať

zdeno525
autor
5. apr 2025

@ssimusska ja mám taký stav už rok, rosacea diagnóza

ssimusska
5. apr 2025

@zdeno525 tak to pôvodne nepíšeš 🤷🏼‍♀️ toto by som riešila s dermatológom

zdeno525
autor
5. apr 2025

@ssimusska dermatológ iba laser odporučil inak nič

lucialucy43
5. apr 2025

Pokiaľ mávaš začervenanie pokožky často môže to byť podráždenie ak nie zapal podobne niečo mala kamoška a viem že skúšala toho veľa mastičky obklady nakoniec jej zabral krém volá sa I+m Freistil krem ukludnil jej pleť vyhladil jej tvár prestala mať podráždenu pokožku je to tento: https://zerotoxic.sk/search?q=I%2Bm&options[pre...

zdeno525
autor
5. apr 2025

@lucialucy43 no veru ja skúšam už rok rôzne a nič

ssimusska
5. apr 2025

@zdeno525 napadol mi jeden krém ešte, mne dosť pomáha keď mám viac citlivejšiu pokožku

zdeno525
autor
5. apr 2025

@ssimusska mavate zacervenanu horúcu tvar ?

zdeno525
autor
5. apr 2025

Ja som skúšal Bioderma, Marykay, Just a nič stále

ssimusska
5. apr 2025

@zdeno525 ja mám všeobecne citlivú pokožku. 🙂

katie253
5. apr 2025

@zdeno525 mne pomáha obyčajný mandľový krem na tvár Astrid, tiež bojujem s veľmi citlivou pleťou a ešte si dávam také krémové masky z DM drogérie, Balea. Také, ktoré sa vsiaknu do pleti a netreba ich zotierať dole.

zdeno525
autor
6. apr 2025

@katie253 no ja mám rosaceu asi, pri strese ocervenie tvar a je horúca

lenocka335
23. apr 2025
@katie253

@zdeno525 mne pomáha obyčajný mandľový krem na tvár Astrid, tiež bojujem s veľmi citlivou pleťou a ešte si dávam také krémové masky z DM drogérie, Balea. Také, ktoré sa vsiaknu do pleti a netreba ich zotierať dole.

@katie253 ten mandľový krém je naozaj úžasná vec, používam bežne aj na ruky aj na tvár, je tak akurát mastný a veľmi dobre vonia