Riešenie svrbiacej pokožky hlavy
Ahojte. Poraďte niečo ,čím by som nemohla pokožku nejako hydratovať, premastit.. používam teraz ducray kelual ds, no pokožka hlavyj je sicesenej lupinami, no svrbiaca a podráždená s takými vycnelkami ako vyrážkami, neviem,či sú to lupiny, alebo čo. Dakujem
@anonym_autor kozny lekar. A super smapon na dlhsie pouzivanie je Neutrogena T Gel.
Mala som ten istý problém, nizoral pomohol len dočasne. Zachránilo ma toto a konečne po skoro 2 rokoch:
https://www.benulekaren.sk/vichy-dercos-sampon-...
A toto
https://www.benulekaren.sk/vichy-dercos-anti-pe...
(Je taký istý aj na suché vlasy, neviem aké máš)
A v tejto lekárni pozerám že teraz majú druhý produkt za polovicu. Najlepšie investované peniaze.
Skús pre začiatok ten Nizoral. Tak, že si najprv vlasy klasicky zmyješ bežným šampónom. A potom do pokožky hlavy na postihnuté miesta ( ložiská) vmasíruješ trocha Nizoralu. Necháš chvíľu pôsobiť a zmyješ.
Ďakujem za rady.je to seborea alebo lupienka, to neviem presne.Skor seborea asi v tej vlasovej pokožke, no nie som si istá. Vyskúšam ísť k lekárovi a aj tie odporúčané produkty
Ďakujem za rady.je to seborea alebo lupienka, to neviem presne.Skor seborea asi v tej vlasovej pokožke, no nie som si istá. Vyskúšam ísť k lekárovi a aj tie odporúčané produkty
@anonym_autor
pomohlo mi jedine toto. nič iné. brutálne ma svrbela hlava. toto mi pomohlo.
@mondolina ďakujem.Pozriem to.
Dunajská streda
@anonym_autor
objednávala som priamo zo stránky, síce už majú pobočky po Slovensku, ale je to drahšie. Ak by si bola niekde okres Šaľa, Galanta, tak ti jedno balenie darujem.
@mondolina ďakujem za ochotu, si zlatá.Ked tak ju skúsim zohnať nejak. pre začiatok.😊

@anonym_autor O tom, zial, cosi viem. V lekarni mi s tymto nevedeli moc poradit. Takze klasika, nizoral. Ale ten sa nema pouzivat prilis dlho. Som chlap, a mam kratke vlasy, takze si viem hlavu premazat napriklad arganovym olejom. Pri dlhsich vlasoch je to problematickejsie. Asi by s tym bolo najlepsie zajst za dermatologom.