icon

Riešenie svrbiacej pokožky hlavy

16. aug 2025

Ahojte. Poraďte niečo ,čím by som nemohla pokožku nejako hydratovať, premastit.. používam teraz ducray kelual ds, no pokožka hlavyj je sicesenej lupinami, no svrbiaca a podráždená s takými vycnelkami ako vyrážkami, neviem,či sú to lupiny, alebo čo. Dakujem

marek775
16. aug 2025

@anonym_autor O tom, zial, cosi viem. V lekarni mi s tymto nevedeli moc poradit. Takze klasika, nizoral. Ale ten sa nema pouzivat prilis dlho. Som chlap, a mam kratke vlasy, takze si viem hlavu premazat napriklad arganovym olejom. Pri dlhsich vlasoch je to problematickejsie. Asi by s tym bolo najlepsie zajst za dermatologom.

simsalabim
17. aug 2025

@anonym_autor kozny lekar. A super smapon na dlhsie pouzivanie je Neutrogena T Gel.

iivancova
17. aug 2025

Mala som ten istý problém, nizoral pomohol len dočasne. Zachránilo ma toto a konečne po skoro 2 rokoch:

https://www.benulekaren.sk/vichy-dercos-sampon-...

A toto
https://www.benulekaren.sk/vichy-dercos-anti-pe...
(Je taký istý aj na suché vlasy, neviem aké máš)

A v tejto lekárni pozerám že teraz majú druhý produkt za polovicu. Najlepšie investované peniaze.

jasminia
17. aug 2025

Skús pre začiatok ten Nizoral. Tak, že si najprv vlasy klasicky zmyješ bežným šampónom. A potom do pokožky hlavy na postihnuté miesta ( ložiská) vmasíruješ trocha Nizoralu. Necháš chvíľu pôsobiť a zmyješ.

autor
17. aug 2025

Ďakujem za rady.je to seborea alebo lupienka, to neviem presne.Skor seborea asi v tej vlasovej pokožke, no nie som si istá. Vyskúšam ísť k lekárovi a aj tie odporúčané produkty

mondolina
17. aug 2025
@anonym_autor

Ďakujem za rady.je to seborea alebo lupienka, to neviem presne.Skor seborea asi v tej vlasovej pokožke, no nie som si istá. Vyskúšam ísť k lekárovi a aj tie odporúčané produkty

@anonym_autor
pomohlo mi jedine toto. nič iné. brutálne ma svrbela hlava. toto mi pomohlo.

autor
17. aug 2025
@mondolina

@anonym_autor
pomohlo mi jedine toto. nič iné. brutálne ma svrbela hlava. toto mi pomohlo.

@mondolina ďakujem.Pozriem to.

mondolina
17. aug 2025
@anonym_autor

@mondolina ďakujem.Pozriem to.

@anonym_autor
objednávala som priamo zo stránky, síce už majú pobočky po Slovensku, ale je to drahšie. Ak by si bola niekde okres Šaľa, Galanta, tak ti jedno balenie darujem.

autor
17. aug 2025

Dunajská streda

autor
17. aug 2025
@mondolina

@anonym_autor
objednávala som priamo zo stránky, síce už majú pobočky po Slovensku, ale je to drahšie. Ak by si bola niekde okres Šaľa, Galanta, tak ti jedno balenie darujem.

@mondolina ďakujem za ochotu, si zlatá.Ked tak ju skúsim zohnať nejak. pre začiatok.😊