Robíte si doma gel lak?
Ahojte chcem sa opýtať či sú tu žienky ktoré si doma robia gél lak ......ak áno koľko vám nechty vydržia ? Stačí mi necht prebrusit natrieť gél lak ? A vydrží to alebo ešte NATO musím nejaký priesvitný dať ? ......chcela by som si len tak doma robiť gél lak na také bežné nosenie a neviem či sa to oplatí si kúpiť lampu ani nechcem nejakú dráhu pozerala som nejakú z doktorax UV lampu za 15€ ....za každú radu ďakujem
Ja si robím , vydržia mi kľudne aj 4 týždne samozrejme odrastaju .. potrebuješ cleaner,Primer ( ale ja si ho nedávam a držia krásne 4 týždne ) , bázu,gellak farbu a top coat na vrch a samozrejme brušku silnejšiu alebo odstraňovať gellaku ☺️
zdrsnit necht, zatlacit tu kosticku, odlakovat aby neboli mastne, base nail polish, 3x gel lak, vrchny priesvitny gel lak. Po kazdej vrstve blik do lampy. Vsetko som kupovala na shein, moja led lampa je uplny shit vari za 4€ a uplne dostacujuco funguje.
Asi tak dva tyzdne trva ked uz mam odrasty. Necht prepilnikujem a normalne zas natrem gel lakom. Aj odstranovac laku dostat a je fascinujuce ako to funguje. Ale chcelo to cvik kym som sa naucila mat pevnu ruku. urcite chod do toho. A gel lak ti neodpadne, mozno ak by bolzle vydvrdeny lak ale zlomit ci obit sa moze
ja používam bežné laky a na to priesvitný gél lak z dm drogérie, nič extra ale vydržia min. 2 týždne
Lampu mam 1200W, kupovanu na SK, ale gel kupujem na shine ci aliexprese. Robim si nohy - ostriham, jemne obrusim, upravim kozicku. Pretriem cisticom, nagelujem a do lampy. Niekedy dam druhu vrstvu, ako sa mi chce. Po vytvrdeni prejdem opat cisticom a hotovo. Ziadne podklady, ziadne top vrstvy. Nic. Drzi to super, stale leskle.
Dva krat som mala ten isty gel aj na rukach, robila mi to manikerka (lebo ja som lava a dava mi aj gel kvoli pevnosti a dlzke) a tiez drzal super. Nic pod, nic na. V podstate si nohy len "lakujem" a necham vytvrdnut, miesto ususenia ako pri obycajnom laku.
Áno robím, niekedy vydržia len 4 dni..vtedy som nahnevaná, pretože ich robím hodinu a pol, ale niekedy vydržia aj týždeň, Max 10 dní..asi mám blbé nechty, neviem..
@ivanak49 vydrzia aj 3tyzdne potom vidno odrasty. Ja len prejdem cisticom davam spodny lak potom 2krat gel lak a top coat. Nezdrsnujem necht nic. Robim v lete aj v zahrafe bez rukavic plevam kosim..
A nemáte niekto skúsenosti náhodou s "le mini macaron"? Pokukujem po tom ale neviem či to nie je strata peňazí
@kris_tin257 pozerala som recenzie a podľa mňa.je.

@ivanak49 otvor stránku aspira.sk a tam máš návody aj s videami a celé sady ktoré potrebuješ