Russian lips
Ahojte, chcela by som si dať zväčšiť pery. Máte skúsenosti s mousse clinique? Ako dlho vám vydržali? ževraj prvýkrat to nevidno a viacerým vydžali pery 2týždne, mesiac.
@annaa24 Mousse clinick je za mna jedna z top. Dr Horehaj mi ako jediny vyrovnal asymetriu hornej pery. Dostala som k nim po asi 2 rokoch. Prva skusenost bola v dermacerter, najhorsie skusenost vobec a vydrzalo to ani nie 3 mesiace. Zalezi od toho aku vypln zvolia. Mousse pouziva napr Stylage a mne to naposledy vydrzalo 2 roky a teda stale ten tvar a objem tak bol, len som to chcela uz refreshnut. Zvolila som teraz inu kliniku, lebo na Mousse uz nevedia co za to pýtat. Ale ak si este nebola tak Mousse je skvela volba
@annaa24 Mousse clinick je za mna jedna z top. Dr Horehaj mi ako jediny vyrovnal asymetriu hornej pery. Dostala som k nim po asi 2 rokoch. Prva skusenost bola v dermacerter, najhorsie skusenost vobec a vydrzalo to ani nie 3 mesiace. Zalezi od toho aku vypln zvolia. Mousse pouziva napr Stylage a mne to naposledy vydrzalo 2 roky a teda stale ten tvar a objem tak bol, len som to chcela uz refreshnut. Zvolila som teraz inu kliniku, lebo na Mousse uz nevedia co za to pýtat. Ale ak si este nebola tak Mousse je skvela volba
@suzikaa Pekne zdravim prosím vás a kde ste boli teraz u koho a ste spokojná? A o koľko isli mouse hore ? Vidím ze je veľmi žiadaný pan doktor. Tiež som zvažovala, ale zasa ak je niekde niekto výborný a pýta si ľudskejsiu cenu, rada ho podporím. Ďakujem za rady

Kazdy reaguje inak a co sa niekomu stane nic pre teba neznamena , mozes dopadnut uplne inak alebo aj nie.
Respektive ak si uz vnutorne rozhodnuta (a ani o tom nevies) vsetky nazory co ti potvrdia tvoje rozhodnutie budes brat podvedome ako pismo sväte a vsetky nazory co ti do kramu nesdnu n 100% tak nejk logicky sma pre seb vyvratis. Ludsky mozog tak funguje.
Daj si vnutornu otazku ze ci to naozaj chces a zariad sa podl toho a musis dufat v najlepsi vysledok ktory ti ale nikto negrantuje.