icon

Rýchle opálenie pomocou Nega fluidu: Skúsenosti používateľov

20. jún 2024

Ahojte máte niekto skúsenosti s týmto fluidom na opaľovanie ? 😃 nemám moc času pri deťoch vysedávať na slniečku tak hľadám niečo pri čom ma opáli rýchlejšie 😃 ďakujem 😍

Rýchle opálenie pomocou Nega fluidu: Skúsenosti používateľov
lucyk1992
23. jún 2024

Pred pár dňami mi prišiel, tak keď vyskúšam, napíšem 🙂👌

nikajan
10. apr 2025

@lucyk1992 ahoj, prosím Ťa, tiež nad ním uvažujem, bola si s ním spokojná?

lucyk1992
11. apr 2025

@nikajan ahoj 🙂 jasné, určite ti ho odporúčam, ja som bola veľmi spokojná!

linda2690
13. jún 2025

Je fakt perfektný! Používala som asi 3roky Biobronz, ale ten zanechával mastný film a farbil oblečenie, tento opalovák Nega nezanecháva vôbec mastný pocit. Krásne vonia a má prírodné zloženie, hladala som výrobok bez vazelíny. A hlavne som úplne tmavo opálená a ani náznak šúpania pokožky. Takže aj hydratuje. Určite vyskúšaj.

mirkastevonkova
15. jún 2025
@linda2690

Je fakt perfektný! Používala som asi 3roky Biobronz, ale ten zanechával mastný film a farbil oblečenie, tento opalovák Nega nezanecháva vôbec mastný pocit. Krásne vonia a má prírodné zloženie, hladala som výrobok bez vazelíny. A hlavne som úplne tmavo opálená a ani náznak šúpania pokožky. Takže aj hydratuje. Určite vyskúšaj.

@linda2690 dobry den používali ste od nich aj to mlieko po opalovani? Ak ano boli ste s nim spokojna? Ďakujem

linda2690
15. jún 2025
@mirkastevonkova

@linda2690 dobry den používali ste od nich aj to mlieko po opalovani? Ak ano boli ste s nim spokojna? Ďakujem

@mirkastevonkova S mliekom po opalovani zatial nemam skusenost, mam ho uz objednane ako set s opalovacou negou (objednala som si dalsiu na dovolenku) a este mi neprisiel. Ked vyskusam, napisem ako mi mlieko vyhovovalo.