Rýchle tipy na úpravu obočia
Baby som zúfalá 😆 dlhe roky mi vystačila ceruzka miss sporty s tou kefkou na konci…minuly týždeň som otvorila novú a farbí strašne zvláštne, je mäkká. Nevydrží mi. Poraďte niečo rýchle na úpravu obočia. Mám ho pekné, stačí len maličké doťuknutie. Gel nechcem, nepáči a mi to.
Potrebujem sem-tam dofabiť chlpok.
Ďakujem vaaaaaaam
Preco sa vyhybat gelu? Brow stix je za mna top, raz za mesiac nafarbim syoss farbou na obocie.. predtym som pouzivala rozne ceruzky a pudre, paradoxne najviac vydrzal jeden konkretny z aliexpressu (vydrzal pot aj vodu), ale gel vyzera prirodzenejsie a aplikacia trva 60 sekund dohromady
ceruzky benefit. a zafixovať bezfarebným gelom
@black_wolf gel prirodzene nevyzerá na každom. ja mám svetlé obočie a každý farebný gel je brutalne vidno…
@black_wolf gel prirodzene nevyzerá na každom. ja mám svetlé obočie a každý farebný gel je brutalne vidno…
@biba_18 ten brow stix je fakt jemny a maju len 1 odtien, ale na bledunkom oboci som ho neskusala, tak ktovie.. mne sa neprirodzene zdaju hlavne obocia, co su o 3 odtiene tmavsie ako vlasy, pripadne strasne hrube (napr nepodarene tetovanie)
@black_wolf fakt neviem ktorý konkretne gel máš na mysli…
@black_wolf fakt neviem ktorý konkretne gel máš na mysli…
@biba_18 pardon, nudestix brow gel, pisem rychlejsie ako rozmyslam
@black_wolf ale to píšu že je transparentný ☺️
@black_wolf ale to píšu že je transparentný ☺️
@biba_18 je jemne dohneda 🙂 ale fakt len jemne https://www.nudestix.com/products/brow-gel?srsl...
@anonym_autor ja si farbim henna farbou na obočie z tety za 2€ 😀 mám velmi huste obočie, ale žiaľ svetlejšie ako mám vlasy, tak si musim nafarbit a inak keď sa malujem si ho ešte vycesem gélom, musim lebo chĺpky mám tvrdé a každý ide do inej strany a keď si to nevycesem tak mám strašne smutný vyraz 😀

@anonym_autor ťažko sa radí, bez nejakej vizuálnej predlohy, skúste poslať fotku, alebo nájdite na internete aké obočie sa vám páči😄