S čím sa holíte?
Ahojte chcem sa opytat či tu náhodou niektorá z vás nemá bud kryštalický odstraňovať chĺpkov alebo Philips Lumea?? Chcela by som to vyskúšať tak či sa oplatí kúpiť alebo niet nad žiletky 😁
ja nad tymto neustale uvazujem. len keby to nestalo tolke peniaze, akoze normalny bezny smrtelnik si nieco take podla mna len tak dovolit nemoze 😅 nehovorim, ze by som nenasla, ale proste pre mna je to riadna palka. este mozno na splatky 😅 😅
@nikolcrow ja sice uz lumeu nepouzivam (tehotenstva, dojcenie + leniva som), ale ked som pouzivala, bolo to uplne super.
Tiež mám a som spokojná. Nemusím sa holiť vôbec.
Dakujem za skúsenosti 🙂
@babovka2321 keď kojím nemôžem to používať ??
@nikolcrow neodporuca sa v navode (moze byt citlivejsia pokozka + na dojciacich zenach sa netestuje)
Ja som to nepoužívala v čase tehotenstva a dojčenia z dôvodu že sa mi v tom čase asi z dôvodu hormonálnych zmien robili pigmentové škvrny, predtým sa nerobili. Teraz už nekojim a používam opäť, chĺpky nerastú, som maximálne spokojná.
tazko povedat ci sa ti lumea vyplati .. mas xy spokojnych a rovnako nespokojnych zien .. na mne nefunguje .. a to nemamm ani nevhodne chlpky
Ďakujem 😊😊
Za mňa Lumea.vyhodene peniaze. Po roku používania minimálne takmer žiadne zmeny
@nikolcrow lumea určite stojí za tie peniaze. Ja som s ňou zacala pred vianocami, teraz mám už len pár chĺpkov, ktoré ani nie sú vidno. Tesim sa na leto, asi po prvý krát v živote, keďže od puberty som nohy každé leto musela holiť každý deň.

@nikolcrow ja mám Lumeu. Funfuje to, ale nepredstavuj si že už nebudeš musieť holiť. Chĺpky budeš mať len svetlejšie a budú pomalšie rásť... Na pár miestach mi prestali rast úplne to je taka vynimka. Ale ja som spokojná aj tak, predtým som mala chĺpky úplne tmavé a musela sa holiť každý deň takže mne to dosť uľahčilo prácu 😃