icon

S čím sa holíte?

nikolcrow
25. máj 2023

Ahojte chcem sa opytat či tu náhodou niektorá z vás nemá bud kryštalický odstraňovať chĺpkov alebo Philips Lumea?? Chcela by som to vyskúšať tak či sa oplatí kúpiť alebo niet nad žiletky 😁

lope_lope10
25. máj 2023

@nikolcrow ja mám Lumeu. Funfuje to, ale nepredstavuj si že už nebudeš musieť holiť. Chĺpky budeš mať len svetlejšie a budú pomalšie rásť... Na pár miestach mi prestali rast úplne to je taka vynimka. Ale ja som spokojná aj tak, predtým som mala chĺpky úplne tmavé a musela sa holiť každý deň takže mne to dosť uľahčilo prácu 😃

bert22
25. máj 2023

ja nad tymto neustale uvazujem. len keby to nestalo tolke peniaze, akoze normalny bezny smrtelnik si nieco take podla mna len tak dovolit nemoze 😅 nehovorim, ze by som nenasla, ale proste pre mna je to riadna palka. este mozno na splatky 😅 😅

babovka2321
25. máj 2023

@nikolcrow ja sice uz lumeu nepouzivam (tehotenstva, dojcenie + leniva som), ale ked som pouzivala, bolo to uplne super.

dettilv
25. máj 2023

Tiež mám a som spokojná. Nemusím sa holiť vôbec.

nikolcrow
autor
25. máj 2023

Dakujem za skúsenosti 🙂

nikolcrow
autor
25. máj 2023

@babovka2321 keď kojím nemôžem to používať ??

babovka2321
25. máj 2023

@nikolcrow neodporuca sa v navode (moze byt citlivejsia pokozka + na dojciacich zenach sa netestuje)

bu1bu
25. máj 2023

Ja som to nepoužívala v čase tehotenstva a dojčenia z dôvodu že sa mi v tom čase asi z dôvodu hormonálnych zmien robili pigmentové škvrny, predtým sa nerobili. Teraz už nekojim a používam opäť, chĺpky nerastú, som maximálne spokojná.

lusiza
25. máj 2023

@nikolcrow lumea je super, ale teraz pred letom ti to už nepomôže, môžeš skúšať po lete, určite odporúčam!

syslik81
25. máj 2023

tazko povedat ci sa ti lumea vyplati .. mas xy spokojnych a rovnako nespokojnych zien .. na mne nefunguje .. a to nemamm ani nevhodne chlpky

nikolcrow
autor
25. máj 2023

Ďakujem 😊😊

sandra151
25. máj 2023

Za mňa Lumea.vyhodene peniaze. Po roku používania minimálne takmer žiadne zmeny

gabika0825
30. máj 2023

@nikolcrow lumea určite stojí za tie peniaze. Ja som s ňou zacala pred vianocami, teraz mám už len pár chĺpkov, ktoré ani nie sú vidno. Tesim sa na leto, asi po prvý krát v živote, keďže od puberty som nohy každé leto musela holiť každý deň.