icon

Šampón na jemné, mastné a vysušené vlasy

26. jan 2025

Poradíte aký šampón?Mám riedke vlasy,jemné,veĺa padajú- odjakživa v podstate. Sú bez lesku vysušené,ale od korienkov sa mastia rýchlo.Umývam si každý druhý deň,keď nikam nejdem,tak každý tretì sa snažím.Akurát že na ten tretí deň sa ešte vuac zintenzívni padanie a svrbí ma hlava Lupiny nemám.

lenkit
26. jan 2025

Ahoj. Odporúčam šampón na mastiacu sa pokožku hlavy -2x umyť, hydratačný kondicionér a vlasy fénovať, hlavne pokožku hlavy.
Aký máš rozpočet?

belle_vie
26. jan 2025

V prvom rade ist lekarovi, moze ist o nedostatok vitaminov i problemy so stitnou zlazou ( mala som obdobny problem a po nasadeni liekov na stitnu padat prestali).

No a na vlasy som skusala tiez kadejake samponiky a najviac mi pomohol modry Gliss kur ( aqua ). On je praveze velmi jemny, cize vlasy nevysusa a preto sa menej mastia. Tiez si ho aplikujem 2 x, potom este masku/ olejcek a oplachujem trosku chladnejsou vodou. No a tiez je treba aj z tvojej strany trosku obmedzit interval medzi umyvanim. Spociatku to bude mozno vyzva, ale casom uvidis, ze vlasky si na to zvyknu a budu sa menej mastit.

autor
26. jan 2025

@belle_vie Chodím na endokrinológiu, na nič neprišli.Vitamíny a šampóny kadejaké poskúšane.Teraz mám zelený Plantur 39, nič moc, Milva je fajn,ale vlasy dobrá slama po ňom.