Šampón z Havlíkovej apotéky
Som taká naštvaná používala som sampon z havlikovej apoteky vypadla mi polovica vlasov a ja blbá som si myslela ze mi len tak začali padať vlasy, používala som ho asi 2 mesiace a nejak som to nepripisovala šampónu a ako náhle som ho vynicila prešla na starý dobry dixi za 48hodin sa mi padanie minimalizovalo. Mate s nim aj vy takú skúsenosť?
😦😦😦😦 to je možné? Ja som ho tiež kedysi používala a myslela som ze mi vlasy padaju kvôli hormonom síce som mala rok po pôrode... potom som šla zase na dixi lebo ma zacala svrbiet hlava z tohi šampónu, dala som sa ostrihať a už mám opäť hrivu
@kikusenka1 každému dačo iné vyhovuje a sme z jedného cesta
Toto je blbost nak svet. Vlas ti nevypadne vecer lebo sa rano rozhodol. Je to 1-2 tyzdnovy proces.
Toto je blbost nak svet. Vlas ti nevypadne vecer lebo sa rano rozhodol. Je to 1-2 tyzdnovy proces.
@really8 nie je to blbosť predstav si génius niekedy ti môže škodiť zloženie preto viac padajú vlasy lebo ich niečo dráždi a vidím rozdiel po tom ako som prestala používať apoteku mi aspoň o polovicu menej vlasov padá
Ok. Ako myslis ty vlasovy expert.
Ok. Ako myslis ty vlasovy expert.
@really8 najprv si to over a až tak mudruj a otázka bola iná na osobný názor som sa nepýtala ale na skúsenosť
Ty mas svoje tvrdenia overene?
A ty si akoze co? Vedecky institut? Ale sak mysli si co chces. Evidentne mas svoju hlavu sice prazdnu ale aspon ti neprsi do krku.
No esteze si potvrdila co som napisala. Snad si aspon pekna. Aj ked poloplesata asi tazko
@kikusenka1 a ty si normálna ty máš paranoje normálna si zo šampónu daj sa liečiť ze zo samponu😂😂 prepáč prosim ta srandujem 😊 áno niekedy ten sampon podrazdi vlasovú pokozku. Aj ja som ho používala asi mesiac kým som nevynicila a ostávam verná starému dobrému dixi vyskusaj za mňa je naj
Ani si nenapísala aký šampón keď už tak, havlíková apotéka ich má 5.
A teda dixi má oveľa horšie zloženie ako oni.
Ani si nenapísala aký šampón keď už tak, havlíková apotéka ich má 5.
A teda dixi má oveľa horšie zloženie ako oni.
@janai1 cibulovy na tmavé vlasy
Ja mam problém všeobecne zo samponmi pretože ma z niektorých strašne svrbí hlava tak ze jedno ako musím ho darovať. Z havlikovej apoteky som bola prvých par umytí spokojná ale potom ma začala svrbiet hlava z neho (to ze mi začali vypadavat vlasy som tomu nepripisovala)
Ty vies ako zijem? Fiha. A co nam o sebe este prezdaris? Hrdinka anonymna. Svoju uroven si ukazala veru. Nic tazke
Ja mam problém všeobecne zo samponmi pretože ma z niektorých strašne svrbí hlava tak ze jedno ako musím ho darovať. Z havlikovej apoteky som bola prvých par umytí spokojná ale potom ma začala svrbiet hlava z neho (to ze mi začali vypadavat vlasy som tomu nepripisovala)
@kikusenka1 aj mne zo začiatku sadol a potom som myslela ze jarné plznutie alebo čo 😀 ja sa snažím v prvom rade kupovať cruelty free co ma tiež trochu obmedzuje vo vybere ale skus z lekárne alebo korejsku kozmetiku aj na tie sa chystám keď sa mi dajú vlasy pokopy po apoteke
Ty vies ako zijem? Fiha. A co nam o sebe este prezdaris? Hrdinka anonymna. Svoju uroven si ukazala veru. Nic tazke
@really8 nie ani ma to nezaujíma mam to v prdeli 😊 nie som hrdinka pýtala som sa na šampon iba ti odpisujem ty génius a áno mam úroveň s dobrým platom tak odpal nie si na mojej úrovni 😉 keď mam polopate sa vyjadrovať na tvoju adresu
Bavis ma. Tak naco mi venujes tieto svoje krcmove litanie ked nie som na tvojej urovni? Poznas tu o hovne na polici? Nejak tak to sedi na niekoho kto si mysli ze je viac lebo ma sampon za dvacku.
Bavis ma. Tak naco mi venujes tieto svoje krcmove litanie ked nie som na tvojej urovni? Poznas tu o hovne na polici? Nejak tak to sedi na niekoho kto si mysli ze je viac lebo ma sampon za dvacku.
@really8 juj to som rada ze ta bavím keď už nemáš čo robiť tak aspoň niečo si si nasla vo svojom prázdnom živote, pointa bola úplne iná ale ok pohni gebulov. Si veľmi agresívna a arogantná cítiť to z teba neštastnica
😂 no dostala si ma. Tlieskam ti za tvoj bystry um.
Je az pozoruhodne kolko dokazes venovat casu nulam ako ja vo svojom fantastickom nasledovaniahodnom zivote. Bla bla bla
😂 no dostala si ma. Tlieskam ti za tvoj bystry um.
Je az pozoruhodne kolko dokazes venovat casu nulam ako ja vo svojom fantastickom nasledovaniahodnom zivote. Bla bla bla
@really8 no ty aké slová používaš, jj presne tak keď to všetko dáš ako ja tak si môžeš povedať mam fantastický život lebo ja sa vďaka Bohu nesťažujem keď že nie som nemehlo ako si napríklad ty a nevadí mi odpísať na zopár tvojich priblblych správ ma nezrujnuje a keď ta to baví to je super
Ja som nemehlo? Uz je to chabe. Uz len taka ako ty keby mi bola vzorom to by sme dopadli. Uz si sa mi zunovala. Maj sa cau
Ja som nemehlo? Uz je to chabe. Uz len taka ako ty keby mi bola vzorom to by sme dopadli. Uz si sa mi zunovala. Maj sa cau
@really8 dobre dobre kľud nemehlo papaa

😦😦😦😦 to je možné? Ja som ho tiež kedysi používala a myslela som ze mi vlasy padaju kvôli hormonom síce som mala rok po pôrode... potom som šla zase na dixi lebo ma zacala svrbiet hlava z tohi šampónu, dala som sa ostrihať a už mám opäť hrivu