icon

Šampóny na svrbiacu pokožku hlavy

22. jan 2026

Ahojte viete mi prosim odporucit ozaj ucinny sampon na svrbivú pokožku hlavy? Už som skúsila aj biodermu aj ducray na lupiny a svrbivú pokožku hlavy a absolutne mi to nepomohlo. V mladosti som mala na predpis nejaký šampón, ktorý mi taktiež niako nepomohol.. už som zúfalá

autor
22. jan 2026

@anonym_autor nizoral som taktiež používala a to mi podla mňa ešte zhoršilo celé svrbenie a mám aj dosť podráždenú pokožku

autor
22. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor nizoral som taktiež používala a to mi podla mňa ešte zhoršilo celé svrbenie a mám aj dosť podráždenú pokožku

@anonym_autor aj dercos aj vsetky mozne sampony ktoré vidím v reklame na seboreu..nič nepomaha

juraj771
22. jan 2026

ahoj, mne nizoral pomohol, zbavil ma lupin a svrbenie prestalo uz po prvom pouziti

midka
22. jan 2026

skus Eucerin sampon,,,,, manzel je s nim max spokojny

mullerova46
22. jan 2026

@anonym_autor linola šampón mi jediný zaberal na svrbenie a to som vystriedala všeličo z lekárne. Potom som prešla na tuhý šampón Musk nezbednik a už ma vôbec hlava nesvrbi. Mňa svrbela zo suchej pokožky a teraz vôbec nemám asi suché lupiny a vlasy sa ani rýchlo nemastnia

anonym_49fbf9
22. jan 2026

@anonym_autor skús pridávať do šampónu tea tree olej, mne vždy pomohol pri vlasovej dermatitíde.

minenkaa
22. jan 2026

Skus serum na pokožku hlavy, majú v DM

aviemja
22. jan 2026

Seni Care hydratačný šampón na vlasy, 3% Urea a vitamíny ja testujem zúfalo momentálne tento všetky spom5enite svrbeli, tento zatial nie uvidíme čo co sa stane po mesiaci zatial 3x a dobre.

simsalabim
22. jan 2026

@anonym_autor Neutrogena t gel je super.

st_277
22. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor modry ci zlty ?

brontofuz
23. jan 2026

najlepsi je : skin cap

majlo1234
23. jan 2026

Trochu odveci, ale mne najviac pomohli zacat si susit vlasy. Viem, ze pre skusenych je to asi blbost, ale ja som fakt nevedela, ze sa nema chodit spat s mokrymi vlasmi😀🫣 odkedy si poctivo susim vlasy, menej sa mastia, hlava nesvrbi a aj lupiny zmizli, a to pouzivam obycajny head and shoulders