Šedivé vlasy v mladom veku
Ahojte.. viem, že je to individuálne ale v akom veku ako žene Vám začali rásť šedivé vlasy? Ja mám o 2 mesiace 26 a už som si pár našla. Nie je ich síce veľa ale znepokojuje ma to...
Ďakujem..
26r, mojmu muzovi okolo 28r.
@anonym_autor takže nie som jediná dobre.. bratovi začali v 23 čiže možno to máme tiež v rodine.. ja som si tiež zvykla farbiť vlasy na tmavšie ale nie kvôli šedinám no
od 17tich. to som si našla prvé. v 30tke viac ako polovica hlavy
V 18tke, zatial v najtazsom obdobi zivota
Ale nie na celej hlave,len na casti. Teraz mam 32 a je to bez zmeny
Mne začali šediviet v 18 tich takže si ich musím každý mesiac farbiť
@anonym_autor môže to byť spôsobené nedostatkom niektorých minerálov, prečítaj si o tom
mne teraz kadernicka nasla asi 6 sedivych, mam 39 nefarbim sa, takze asi co chvila budem musiet zacat 😂
Genetika nepustí, u nás v rodine šedivejú skoro a ja tiež som prvé šedé vlasy začala nachádzať okolo 17-18r. Zvykneš si, lepšie než byť plešatá. 😂
Ja som sediva od 25 rokov najprv to zacalo od vrchu postupne sa pridali boky.. je to genetika. Furt lepsie sediva jak plesata..
všetko je genetika, moja stará mama mala čierne vlasy až do konca života 80r. bez šedín pochádzala z Grécka, mamina taktiež bez šedín až do 80r potom do 85r taký melír s pramienkami šedín
@anonym_autor Áno hlásim sa tiež po dvadsiatke som mala prvé šedivé vlasy. Od tridsiatky mu začali veľmi vpredu šedivieť a veľký problém.Veimi často som si musela dofarbovať a nemohla som mať melír aký som chcela. Neskôr veľmi okolo uší..proste často farbím celé roky.
Ja som sediva od 25 rokov najprv to zacalo od vrchu postupne sa pridali boky.. je to genetika. Furt lepsie sediva jak plesata..
@saxana000 Presne aj u mňa. Ja keby som sa prestala tak neviem..v 50tke by som polku hlavy mala šedivej. Myslím si,že viac ako moja takmer 80.ročná mamka.
Ja mam 31 a zatial nemam ziadny
Ja som si pár šedivých vlasov našla už pred 30. Traz po 40 ich mám dosť ale stále je to v pohode, snažím sa farbiť. A poznám chalana ktorý ošedivel už okolo 20 rokov a to dosť.
@anonym_autor to je dedicne s tym nic nenarobite, mam 55 a sedivych mam par az teraz, ale tak to je u nas v celej rodine
@anonym_autor mam 49 kadernicka hovori ze nevidi ziadny. Dcerka ma 26 a uz si sem tam vytrhne nejaky. Ona ma tmavsie vlasy.
Prvé šedivé vlasy v 14tich, od 17tich som musela dávať šampóny, neskôr farbiť, lebo mám tmavé vlasy a ten rozdiel vidieť markantne. Teraz mám po 40tke a je ich plno.
@anonym_autor v 13r prvý šedivý vlas, môj ocino si myslel, že mám pavučinu vo vlasoch a snažil sa "to" vytiahnuť, teraz mam cez 35 a viac šedivých ako nešedivých
Niekedy okolo 26. Teraz mam 36 a par sedin, neriesim zatial
Ja tak cca 22-23.
Je to dedične, kamarátka začala sediviet v 20-tke. Ja mám 34 a nemám ani jeden ale môj otec az nejako po 50-tke začal sediviet

@anonym_autor Prve sediny som mala okolo 23.. da sa s tym zit, vlasy si farbim..teraz mam 44.. my to mame v rodine