Sérum na minimalizáciu pórov
Neviem či mi niekto bude vedieť poradiť.
Je to v poriadku ak je v sere na minimalizáciu pórov tocopherol? Lebo ma komedogenitu 0-3...
@mira0611 ten krém mám a myslím že upchava póry... Je tam petrolatum, dimethicon, atď... Nie veľmi dobré veci.. Chcela som si kúpiť catrice serum pore minimalizing lebo teraz si viem kúpiť len priamo v drogérii ale neviem kvôli tomu tocopherolu... A používam tonikum s kyselinami a serum ale to sú len 2 až 5%. To je asi malo však?
A majú ešte 9 % aha kyselinu tak neviem...
Teraz trošku viac študujem tie zloženia ale je to dosť zložité 😑
@aliaray1 vyzerá to dobre... Len tá cena 😔
Ja používam ľadovú vodu kazde rano. Pory sa stiahnu a potom nanášam bázu pod mejkap a az potom kvalitny BB alebo cv cream, mejkap nenosím. Mimochodom este som osobne nenasla zázrak na rozšírené pory, je to hlavne genetická záležitosť cize ťažko proti tomu bojovat. Ostatné je marketing. Ale ked ti pomôže nejaky prípravok a u teba zafunguje, tak 30 eur je ok cena , ak ti vyretusuje plet do Babikova.
@barborachors to máš pravdu 😀
Ked si pozries zlozenie toho la roche a ordinary aj tam je ta ucinna zlozka niaciamid len za 1/3ceny toho la roche. Mne la roche nepomohol, ale to je podla typu pleti. Ja mam zmiesanu plet. Ordinary ma aj 30% aha kyselinu. Pozrisa aj na youtube. Ja som mala velmi problematicku plet teraz mi nik neveri, lebo mam peknu tvar.

Pozrisa na vyrobky ordinary. Niaciamid ti urcite pomoze ak to budes dobre kombinovat napr.s 30%aha kyselinou a cerava kremem moiusturizer.