Sivé vlasy po zosvetlení
Dievčatá, pôvodné zosvetlenie na blond skončilo tak, že som ostala šedivá 😮
To sa vymyje? Alebo ako si pomôcť?
Vraj šampón na lupiny vymyva sedivu farbu
@chcemradu Práve že som bola u kaderníčky a hovorila som jej, že chcem prirodzenú blond. Žiadne medené a sivé odtiene. Včera sa mi to ešte také nezdalo. Dnes niektoré premane úplne sivé..
@lily14 Vyskúšam, ďakujem.
Pravdepodobne ti vlasy natónovala do siva..
Vlas ti odfarbila a potom este raz farbila nie?
Alebo len umyvala fialovym šampon a maskou?
To postupne zmizne🙂
To bude pigmentom vlasu. Tiež mám niektoré pramene svetle, niektoré tmavšie, aj keď celú hlavu farbim jednou farbou.
Skús odfotiť, či je to až také hrozné.
@nika_val Dávala mi farbu len raz, to nechala pôsobiť a po čase zmyla.. Ešte som sa jej pýtala či predáva vlasovú kozmetiku, či si mám kúpiť fialový šampón a povedala, že na tieto odtiene fialové šampóny netreba, že to skôr na tie studené. Že sa mám len viac starať o vlasy pretože sú zosvetelné teda vysušené. Ja som si to kaderníctvo hľadala veľmi dlho, recenzie výborné.. dúfam že to vymyjem 😥
@chcemradu Pár prameňov mám OK, aspoň sa mi zdá ale už sa moc sledujem 😅 Najhorší sa mi zdá spodok, kde vlastne začínala a pôsobilo to najdlhšie.
Pridala by som aj fotku ale zrovna som umývala 🙂
Tak keď vyschnu, odfoť.
No po odfarbovaní/melirovaní treba vždy toner dať, lebo melirom / odfarbovačom sa z vlasu odstaňuje pigment a nasledne treba do vlasu dodať nejaky ten pigment ako si praje zakaznička aby to vyzeralo - preto treba tonovať vždy. A ty ked si chcela teplejšiu, prirodzenejšiu blond tak ti mala po odfarbení ešte naniest taku farbu ako si si vybrala.
Ono keď ti nedala žiadnu farbu ale iba použila melír tak ja neviem tam sa nedá a nemá ani čo vymyť.. proste z vlasu ti odstranila pigment preto je taky aky je
Skus fakt chodiť foto neskôr
Ak nechceš farbiť, môžeš skusit farbiace masky
Je to klasicka maska na vlasy ktora obsahuje farebne pigmenty jemné
Su vhodne hlavne na zosvetlene vlasy kedže potrebuju svetly zaklad.
Napr: Maria nila, ta ma aj pekne odtiene
Alebo schwarzkopf chroma id
Ak to chceš original natónovat tak treba použit nizky peroxid 2% max 3% iba
@nika_val Veľmi pekne ti ďakujem za cenné rady 😉
Dúfam že čoskoro to dám do poriadku podľa predstáv 😁

Asi si dala popolavu blond, tá je dosiva.