icon

Skúšali ste vôňu Tesori d'Oriente Byzantium?

15. nov 2024

Skúšali ste niektorá z vás túto vonu? Čítam aj dobre aj zle recenzie a neviem sa rozhodnúť…polovica hovorí že vonia ako mlieko med mandľa a druha že vonia ako zatuchnutá babka 😀..alebo prípradne neviete nejaké predajne kde sa dá ovoňať? Je síce lacná ale aj 5€ je v dnešnej dobe peniaz a keď mi bude stať v poličke tak sa neoplatí

Skúšali ste vôňu Tesori d'Oriente Byzantium?
viestta
15. nov 2024

Ja som Tessori avivaze videla v 101 drogerie, aj Teta ich ma. Ci zrovna tuto budu mat vo vasej predajni neviem.
A jedno je iste, ta ista vone moze niekomu vonat, niekomu smrdiet. Treba vyskusat ci vyhovuje tebe

judit47
15. nov 2024

Avivaze najdes aj teraz v tescu v akcii za 4€ ale na fotke mas telovy sprej-aj ked pointa je asi vona a ta je rovnaka. K tym sprejom len,ze nevydrzia dlho a avivaze su za mna top vyskusala som vsetky ale za mna jednoznacne tyrkysova-aj tu maju teraz v tescu v akcii ale na ovonanienu nas v Ba tuto nemali🙂😀

judit47
15. nov 2024

Ta stredna je naj😄

mimka1402
15. nov 2024

Pridavam sa do teamu stara babka :D

danyelia
15. nov 2024

U nás ich majú aj v potravinách Fresh, rôzne druhy...keď teda myslíš aviváž. Majú aj 3 druhy parfumovaného oleja do prania za cca 10 €...

inga93
15. nov 2024

ja som ju kupila vcera, samozrejme, hned som ju musela aj vyskusat :D tak ti poviem, ze kolkokrat ju zacitim, tolkokrat mam z nej iny pocit.. druhykrat by som ju nechcela kupila som ju v Jednote, ale ako pise judit47, je teraz v akcii v Tescu