Skúsenosť s kórejskou kozmetikou z DM
Ahojte.bola by som rada keby ste mi poradili čo kúpiť.mam rozšírené póry,akné nemám,skôr mastnú pleť,začínajú prvé vrásky ...
@anonym_autor z dm nekupuj, zbytočne drahé. Skús ksisters. Tam sa mylsim že dá podľa typu pleti nájsť aké produkty sa odporúčajú
@anonym_9eacaa ďakujem.
Len neviem či sa zamerať na vrásky a na póry trebárs len toner,alebo sa zamerať na póry a na vrásky len nejaký krém
Neviem to vyskladať 😭
ono sa to v dmke fakt neoplati kupovat. ja som si objednavala s kaaratkou normalne z k-sisters, aspon myslim, ze tak sa to pise 😂 a aj ceny su celkom take, ze ta to nezruinuje. v dm je to zbytocne predrazene.
ono sa to v dmke fakt neoplati kupovat. ja som si objednavala s kaaratkou normalne z k-sisters, aspon myslim, ze tak sa to pise 😂 a aj ceny su celkom take, ze ta to nezruinuje. v dm je to zbytocne predrazene.
@timetotime už to tam pozerám, len teda ako som písala vyššie,neviem si to vyskladať
Objednaj si sérum, toner a krém.
@billy_jean napr. Sérum a toner na póry a krém na vrásky?plus spfko a na očné okolie krém
Normalne ich vies aj poprosit o pomoc, tak im napis na insta ci mail, ze chces pomoc vyskladat rutinu
Ak si náhodou z KE alebo okolia, tak priamo v KE je obchod s čisto kórejskou kozmetikou Beautyholic, mne tam veľmi pomohli a poradili aj s dennou rutinou, dali kopec vzoriek na vyskúšanie, a aj ceny sú lepšie ako v DM
Ak si náhodou z KE alebo okolia, tak priamo v KE je obchod s čisto kórejskou kozmetikou Beautyholic, mne tam veľmi pomohli a poradili aj s dennou rutinou, dali kopec vzoriek na vyskúšanie, a aj ceny sú lepšie ako v DM
@lenm 🤣🤣🤣z druhého konca republiky
Len neviem či sa zamerať na vrásky a na póry trebárs len toner,alebo sa zamerať na póry a na vrásky len nejaký krém
@anonym_autor na vrásky tu nepomôže nič iné len retinol, no len je na sk na predpis. Voľne sa dá kúpiť v Egypte napr. Alebo cez bazos a iné platformy. Neutracaj zbytočne peniaze na krémy proti vráskami. Za retinol dáš 20 max 25€ a vydrží ti dlho.
@lenm 🤣🤣🤣z druhého konca republiky
@anonym_autor vies vyplnit dotaznik a vyskladaju ti rutinu na mieru

@anonym_autor z dm nekupuj, zbytočne drahé. Skús ksisters. Tam sa mylsim že dá podľa typu pleti nájsť aké produkty sa odporúčajú