Skúsenosť s olejmi na mastnú pleť?
Ahojte, máte niekto skúsenosť s používaním nekomodogennych olejov ako jojobovy, z čiernej rasce atd… na mastnú plet a upchavanie pórov? Počula som že imitujú prirodzený kožný maz. Preto sa chcem spýtať či s tým niekto ma dobru skúsenosť lebo sa bojím žeby mi to aj cez “nekomodogenne” označenie predsa tie pory mohlo upchať ešte viac ako sú.
s olejmi ako takymi bez ohladu na plet by som zacala s nejakymi lahsimi.... jojobovy, skvalan, z hroznovych jadier, sipkovy... tie su lahsie... vybrat taky, aby riesil co potrebujes
pouzivam oleje a neupchavaju mi pory, ale ja som s pormi nikdy nemala extra problem
@anonym_db7b11 ahoj, das nejaky tip?
@anonym_db7b11 ahoj, das nejaky tip?
@krasneleto tip na konkretnu znacku? lebo ja beriem hocico, len nech je to za studena lisovane.. uz par rokov kupujem z handymade take vacsie 100ml balenia.. sipkovy, hroznovy, mandlovy, malinovy, psenicny, konopny, marhulovy.. momentalne mam moringovy
https://www.handymade.sk/oleje-panenske-50-100-...
Mne kedysi jojobový veľmi pomohol. Dávala som si na noc 2 kvapky na vlhkú pleť. Pleť sa mi menej mastila a póry to neupchávalo.
Ja si robim maslo vlastne
Ale na tvar mám aj extra sipkovy ,z hroznových jadier ke úžasný
@lalala12345 mne pomaha olej z hroznových jadier, dám na noc a cez noc pekne vsiakne, pleť potom nie je uplne mastná ráno

pouzivam oleje a neupchavaju mi pory, ale ja som s pormi nikdy nemala extra problem