icon

Skúsenosti a spokojnosť s Prophilo ošetrením

30. jan 2026

Ahojte, ako ste boli spokojné s prophilo ošetrením a koľkokrát ste ho absolvovali?

mmia96
30. jan 2026

Ja idem v utorok, som zvedavá na výsledok 😊

autor
31. jan 2026
@mmia96

Ja idem v utorok, som zvedavá na výsledok 😊

@mmia96 daj potom info

mmia96
3. feb 2026

Bola som dnes , dala mi 2 ml do krku a 2 ml do dekoltu, mám aj malé modrinky v mieste vpichu, ale to prejde. Som zvedavá na vysledok, len dobré by bolo to opakovať ešte raz za cca 4-6 týždňov.

autor
4. feb 2026
@mmia96

Bola som dnes , dala mi 2 ml do krku a 2 ml do dekoltu, mám aj malé modrinky v mieste vpichu, ale to prejde. Som zvedavá na vysledok, len dobré by bolo to opakovať ešte raz za cca 4-6 týždňov.

@mmia96 aj ja som bola , tak som zvedava

mmia96
4. feb 2026
@anonym_autor

@mmia96 aj ja som bola , tak som zvedava

@anonym_autor a ake profhilo ti dali? Mne do krku profhilo struktura, to má viac KH, do dekoltu klasické profhilo.

anonym_4d70e0
19. feb 2026

Ahoj ja som to absolvovala pred asi 2 rokmi. 3krat som bola po mesiaci. Ta plet bola super. Nebolo vidno ze mam nieco spravne ale proste taka pekna ako keby som bola o 10 rokov mladsia. Vydrzal mi ten pocit donedavna. Urcite zopakujem.

urshullita6541
23. feb 2026

Ahojte, ja som na Profhilo bola pred pár mesiacmi v ENVY a za mňa je to topka, ak hľadáte niečo na celkové oživenie pleti, nie len vyplnenie jednej vrásky. Hlavný rozdiel, čo mi vysvetľovala Dr. Nikola Držíková Borovanová, je v tom, že Profhilo nie je klasická výplň, ale bio-remodelácia. Krásne to pleť hydratuje zvnútra a naštartuje kolagén. Ja som mala hneď po ošetrení také malé kopčeky (ako po uštipnutí komárom), ale tie do pár hodín zmizli, takže sa netreba báť. Určite ale odporúčam ísť k niekomu, kto vie presne, kam pichať (tzv. BAP body), aby to malo ten správny efekt. Ja som sa na tom s doktorkou v Envy dosť rozprávala a ten rozdiel v kvalite pleti je fakt vidieť – hlavne taký ten zdravý 'glow'. Ak váhate, za mňa určite choďte, len si postrážte, aby vám to robil fakt odborník, nie niekto v salóne na kolene. 😊

autor
24. feb 2026
@urshullita6541

Ahojte, ja som na Profhilo bola pred pár mesiacmi v ENVY a za mňa je to topka, ak hľadáte niečo na celkové oživenie pleti, nie len vyplnenie jednej vrásky. Hlavný rozdiel, čo mi vysvetľovala Dr. Nikola Držíková Borovanová, je v tom, že Profhilo nie je klasická výplň, ale bio-remodelácia. Krásne to pleť hydratuje zvnútra a naštartuje kolagén. Ja som mala hneď po ošetrení také malé kopčeky (ako po uštipnutí komárom), ale tie do pár hodín zmizli, takže sa netreba báť. Určite ale odporúčam ísť k niekomu, kto vie presne, kam pichať (tzv. BAP body), aby to malo ten správny efekt. Ja som sa na tom s doktorkou v Envy dosť rozprávala a ten rozdiel v kvalite pleti je fakt vidieť – hlavne taký ten zdravý 'glow'. Ak váhate, za mňa určite choďte, len si postrážte, aby vám to robil fakt odborník, nie niekto v salóne na kolene. 😊

@urshullita6541 koľkokrát si bola ?

mmia96
24. feb 2026

Som 3 týždne od ošetrenia a žiadna zmena 😌 len čo som modriny mala týždeň. Neviem či mám ísť na druhú dávku…