icon

Skúsenosti s 3D mihalnicami: Vypadávajú po čase?

20. mar 2024

Ahojte baby nosievate 3D mihalnice? Ak áno nemáte ich po nejakom čase moc vypadané? Robim si prieskum lebo láka ma to nosiť ich pravidelne, raz som ich mala asi pred 2rokmi ale teda tym že spim na boku tak som ich mala dost vypadane po krajoch oci :/

lucia13022023
20. mar 2024

Nosím, už asi 4 roky vkuse. Jediná pauza bola tehotenstvo, to som neoblezala na chrbte hodinu. Záleží kto ti ich robí, mne začínajú vypadávat až posledný týždeň kedy aj idem na doplnenie, mam ich pekne celé 3 týždne.

nika_val
20. mar 2024

Chodievala som asi 5 mesiacov vystriedala 2rozne salóny (z toho jeden bol naozaj vyhlaseny, slečna vela diplomov, školení a robila tú novú techniku lepenia s uv svetlom)
A aj cez to všetko mi vždy vydržali pekné 2tyždne.
Moje prirodzene mihalnice boli priliš slabé na to aby udržali čokolvek ( a to som nemala žiadne mega mihalnice normalne prirodzene len dlhšie) ale aj tak
S tou lasherkou sme vyskušali už všetko ona sama bola zufala že po 2tyždnoch k nech chodím s tak vypadanými mihalnicami...
Takže som musela prestať 🫤
Ešte jednu vec mi odporučila a to bola technika 1:1 ale ja už som nemala chuť skušať niečo nové kedže vyše 3 mesiacov sme skušali všeličo a nič mi nedržalo 🫤