icon

Skúsenosti s Andreine - zničené vlasy a vypadávanie

kristinka166
3. mar 2025

Zdravím, chcela by som sa spýtať aké máte skúsenosti s Andreine? Používam ich produkty od decembra a tak sialene mi začali vypadávať vlasy až mám kúty. Skvelý marketing majú ale tie produkty… úplne mi to zničilo vlasy. Používam teraz serum od plantur a rozmarinovy olej. Máte nejaké produkty ktoré by mi vedeli pomôcť? Nemusia byť prírodne. Ďakujem!

monami_amy
3. mar 2025

Nemyslim si ze z produktov Andreine by sa vam mali robit kuty. 🙂 Skor by som za tym hladala nedostatok vitaminov, nedajboh rozbiehajuce sa ochorenie.. Keby vam vadil produkt, vacsinou sa to prejavuje podrazdenim, zacervenanim a pod. Moj nazor ze si pri tej znacke clovek plati hlavne za ten marketing, a tie ich studia, no niet co dodat, tu krasu a styl musi niekto zaplatit a ona to predsa nebude 🤣🙈 Ale za mna su tie produkty dobre, no zakladatelka a spol. maju tie vlasy take kvoli masaziam, a ich rutine.. nie len kvoli samotnemu produktu. 🙂

kristinka166
autor
3. mar 2025

@monami_amy Hej ja viem že môže ísť aj o iné problémy, ale vitamíny beriem, krvný obraz mám ok a som úplne zdravá… nehovorím vyslovene že kuty akoby som bola 50 ročný chlap ale je vidno že tie vlasy zredli. Ale dakujem

martinkak93
3. mar 2025

samotný šampón môže byt dobrý, kamarátka ho používa a je s ním spokojná. ono môže byť že v tom šampóne je niaka látka ktorá vám nerobí dobre. môže byť že bola aj v šampóne predtým ale v menšom množstve takže vám to až tak "neškodilo".