Skúsenosti s Andreine - zničené vlasy a vypadávanie
Zdravím, chcela by som sa spýtať aké máte skúsenosti s Andreine? Používam ich produkty od decembra a tak sialene mi začali vypadávať vlasy až mám kúty. Skvelý marketing majú ale tie produkty… úplne mi to zničilo vlasy. Používam teraz serum od plantur a rozmarinovy olej. Máte nejaké produkty ktoré by mi vedeli pomôcť? Nemusia byť prírodne. Ďakujem!
@monami_amy Hej ja viem že môže ísť aj o iné problémy, ale vitamíny beriem, krvný obraz mám ok a som úplne zdravá… nehovorím vyslovene že kuty akoby som bola 50 ročný chlap ale je vidno že tie vlasy zredli. Ale dakujem
samotný šampón môže byt dobrý, kamarátka ho používa a je s ním spokojná. ono môže byť že v tom šampóne je niaka látka ktorá vám nerobí dobre. môže byť že bola aj v šampóne predtým ale v menšom množstve takže vám to až tak "neškodilo".

Nemyslim si ze z produktov Andreine by sa vam mali robit kuty. 🙂 Skor by som za tym hladala nedostatok vitaminov, nedajboh rozbiehajuce sa ochorenie.. Keby vam vadil produkt, vacsinou sa to prejavuje podrazdenim, zacervenanim a pod. Moj nazor ze si pri tej znacke clovek plati hlavne za ten marketing, a tie ich studia, no niet co dodat, tu krasu a styl musi niekto zaplatit a ona to predsa nebude 🤣🙈 Ale za mna su tie produkty dobre, no zakladatelka a spol. maju tie vlasy take kvoli masaziam, a ich rutine.. nie len kvoli samotnemu produktu. 🙂