icon

Skúsenosti s Cerave SPF 50

21. feb 2025

Ahoj. Máte skúsenosť?

Skúsenosti s Cerave SPF 50
zobaka
21. feb 2025

pouzivam aj am aj pm, najlepsi hydratacny krem za mna

autor
21. feb 2025

@zobaka takže nie je mastný?

zobaka
21. feb 2025

vstrebe sa, za mna najlepsi krem, nie je mastny, mastna je napr. weleda

deedol
21. feb 2025

Je super, nemastny a lahky

atikab
22. feb 2025

@zobaka pm myslíš tento?

zobaka
22. feb 2025

@atikab ano, nechcem si plet zbytocne zatazovat spf na noc a v zimnom obdobi

mici111
22. feb 2025

Ja napríklad cerave absolútne netolerujem, skúsila som 2x a 2x išiel po týždni do koša.. tento hydratačný krém presne ...bola som z neho ale ze strašne vyhadzana..svrbela ma celá tvár..

lindus_esterka
23. feb 2025

@zobaka
@deedol
Baby prosim davate si nan aj mejkap? Zaujima ma ci nezmolkuje a tiez ci rychlo vsiakne lebo sa rano dost ponahlam a nemam cas cakat velmi dlho kym sa krem vsiakne

deedol
23. feb 2025

@lindus_esterka mejkap nepouzivam, ale puder znesie. vsiakne rychlo a sam osebe sa nezmolkuje. (mala som aj take...)

deedol
23. feb 2025

@lindus_esterka inak ak zhanas taky, tak mozno este eucerin ma taky zmatnujuci, tento: https://www.drmax.sk/eucerin-sun-oil-control-sp...

zobaka
23. feb 2025

@lindus_esterka ja pouzivam vacsinou primery, ale ano su dni ked mam extremne suchu plet a dam si Cerave pod make up a nezmolkuje, ma taku jemne gelovu konzistenciu nie kremovu

lindus_esterka
23. feb 2025

@deedol mam skor suchsiu plet ale dakujem aj za tento tip, obzeram uz cosi na leto, teraz mam spf 20, v lete chcem 50 nech to dlhsie vydrzi. Ďakujem aj tebe aj
@zobaka 🙂

ms_green
25. feb 2025

Ja mám teda mastnejšiu pleť so sklonom k upchaným pórom a tento opalovak za mňa nie. Nechápem to pre mňa je mastný a upcháva všetko. 🤷🏼‍♀️