icon

Skúsenosti s čistiacimi gélmi na akné a zmiešanú pleť

bernadettnovakova
20. okt 2025

Máte niekto skúsenosť s týmto čistiacím gélom? Mám zmiešanú pleť, so sklonom na akné, mám poškodenú kožnú bariéru od krémov ktoré som predtým používala a mám aj póry. Ak niekto máte lepší gél poraďte prosím. (Momentálne testujem kórejskú kozmetiku od anua)

Skúsenosti s čistiacimi gélmi na akné a zmiešanú pleť
misa1308
20. okt 2025

@bernadettnovakova LA rosche posay effaclar

weronika2
20. okt 2025

Mádara a celý rad acne

zuzickak
20. okt 2025

@bernadettnovakova toto som neskúšala ale mňa dala dokopy Bioderma a to som niekoľko rokov chodila na kožné

antonka
21. okt 2025

Ja s tým bojujem celý život tiež - a skúsila som všetky spomínané značky, drahé aj najdrahšie 🤦 ale tie póry mi nedokázal pekne uzatvoriť žiadny - stále som ich mala obrovské otvorene tým pádom tam stále bol vstup pre baktérie :/ do toho jeden krém má úplne zmastňoval ďalší aj komplet vysušoval že som sa lupala...
Teraz používam krémy (ráno a večer iný) + čistiaci gél s Justu a serum ráno a večer od The Ordinary a naozaj dodrziavam rannú a večernú rutinu, vlastný uterák na tvár atď a topka v živote som nemala taku pekný pleť - akné samozrejme mám ešte kde tu, ale je to fakt minimum a keď aj nejaký vyjde tak nie je tá vyrážka taká bolestivá a veľká navreta 🙏

3petka
21. okt 2025

@bernadettnovakova Ja ho používam a som celkom spokojná, ale musím to vždy ešte podčiarknúť krémami na aknoznu pleť.
No aj tak sa mi kde tu objaví vyrážka no aspoň ju nemám 3 týždne hnusnú napuchnutú červenú bolestivú. Ale do cca 3 dni sa vstrebe alebo ju môžem dať von.

3petka
21. okt 2025
@weronika2

Mádara a celý rad acne

@weronika2 ja sa už bojím experimentovať. ty to používaš? Aký typ akné máš?

bernadettnovakova
autor
21. okt 2025
@misa1308

@bernadettnovakova LA rosche posay effaclar

@misa1308 Máte s tým čistiacim gélom vlastné skúsenosti? Pomohlo Vám to? Aký typ akné ste mali/máte?

misa1308
22. okt 2025
@bernadettnovakova

@misa1308 Máte s tým čistiacim gélom vlastné skúsenosti? Pomohlo Vám to? Aký typ akné ste mali/máte?

@bernadettnovakova áno pomohlo, používam tento čistiaci gél, pleťovú vodu z tej istej rady a skinoren ... Mám takú ako ste aj vy opísali