icon

Skúsenosti s conch piercingom

Včera o 21:47

Dávali ste si ho niekto a hneď s kruzkom? Mne sa moc nepáčia tie labrety, tak či je to veľmi nebezpečné hneď s kruzkom prosím. Máte skúsenosti?

korra
Včera o 22:59

@anonym_autor skusenost este nemam, pottrbujem vyhojit aktualne, ale co mi vysvetlovala piercerka, do uplneho vyhojenia je lepsia labreta, koli "tahu" v procese hojenia. Aby ten "tunel" cez chrupavku bol menej namahany, draxdeny pohybom (mozu vznikat hrcky). Mam cetstvy daith a do vyhojenia bude bananik. Kruzok az za par mesiacov. Co aj sledujem niektore zahranicne studia, odporucaju tiez tak. Aj pockat s kamienkami atd, kedze koli ostrym hranam mozu drazdit viac, aj koli zaneseniu vypotkom, chrasty atd (lepsie sa odstranuje z hladkej gulicky napr.). Samozrejme, je to individualne, citlivost, starostlivost atd. Tiez si predstavujem vo finale iny sperk, ale vydrzim...

mirola
Dnes o 06:31

Ja ho mam a teda mam aj ine tak viem porovnat. Conch sa mi hojil najdlhsie, ucho bolo pre mna dost citlive. kruzok Ti pri prepichnuti nik neda, to je podla mna aj nezahojitelne, alebo strasne dlho by to trvalo, mne sa labreta hojila takmer rok. Po roku som si dala kruzok - zas sa mi to cele rozbabralo.. ale aj po zahojeni, nemohla som spat na tom uchu, nosit ciapky.. vzdala som to a mam labretu, nic necitim ako keby tam ani nebola.