icon

Skúsenosti s cukrovým nástrekom

21. máj 2025

Ahojte , aké máte skúsenosti s týmto opálením ? Ja keď som bola tak po nástreku to bolo super krásne prirodzené opálenie a na druhý deň to neprirodzene zhnedlo začalo to páchnuť ako samoopalovak , ako ste to mali vy ? Od čoho závisí aby to bolo pekné prirodzené ?

ariannazara
21. máj 2025

Pred 3 dňami som bola milujem ta chodím každý rok. Dám sa strieknut a potom si raz za 3 dní dám samopalovacie mlieko a som hnedá celé leto 😆

arcanne2
21. máj 2025
@ariannazara

Pred 3 dňami som bola milujem ta chodím každý rok. Dám sa strieknut a potom si raz za 3 dní dám samopalovacie mlieko a som hnedá celé leto 😆

@ariannazara chodis iba 1x za sezonu? A mozem sa spytat na to samoopalovacie, ake pouzivas? Aby nerobilo flaky. Vdaka

denkabemommy
21. máj 2025

Ja som to mala krásne skoro 2 týždne, nesmrdelo to vôbec ako samoopalovák. Ale šla som presne podľa inštrukcií. Deň pred peeling, žiadna kozmetika na sebe pred nástrekom a natierala som sa vtedy len krémom, ktorý mi dala kozmetička 🙂 zhnedne to podľa toho aký typ pokožky máš + aký odtieň ti dala na telo 🙂

ariannazara
21. máj 2025
@arcanne2

@ariannazara chodis iba 1x za sezonu? A mozem sa spytat na to samoopalovacie, ake pouzivas? Aby nerobilo flaky. Vdaka

@arcanne2 áno 1krat a potom sa uz len opalujem a každý 3 deň samoopalovak mam Zaija s bambuckym maslom. A tie ďalšie dni kedy nedavam opalovak dávam krem Balea Urea

arcanne2
21. máj 2025
@ariannazara

@arcanne2 áno 1krat a potom sa uz len opalujem a každý 3 deň samoopalovak mam Zaija s bambuckym maslom. A tie ďalšie dni kedy nedavam opalovak dávam krem Balea Urea

@ariannazara dakujem 🙂

autor
21. máj 2025
@denkabemommy

Ja som to mala krásne skoro 2 týždne, nesmrdelo to vôbec ako samoopalovák. Ale šla som presne podľa inštrukcií. Deň pred peeling, žiadna kozmetika na sebe pred nástrekom a natierala som sa vtedy len krémom, ktorý mi dala kozmetička 🙂 zhnedne to podľa toho aký typ pokožky máš + aký odtieň ti dala na telo 🙂

@denkabemommy aj ja som išla podľa inštrukcii , krém mi nedala a veru ani odtieň na výber som nemala , tak neviem ale ďakujem

petracandle
21. máj 2025
@ariannazara

@ariannazara toto za mňa nie je hnedé 😃 a tým ťa vôbec nechcem uraziť, ale že subjektívne pre mňa by to málo. Lebo toto je až moc prirodzené, ja by som od poriadneho nástreku čakala, že budem bronzová ako od mora.

ariannazara
21. máj 2025
@petracandle

@ariannazara toto za mňa nie je hnedé 😃 a tým ťa vôbec nechcem uraziť, ale že subjektívne pre mňa by to málo. Lebo toto je až moc prirodzené, ja by som od poriadneho nástreku čakala, že budem bronzová ako od mora.

@petracandle tak ja nechcem byť až neprirodzene hneda, ja si to dávam takto a nato ako som bola biela je to perfektne a nechcem byť oranžová.

petracandle
21. máj 2025
@ariannazara

@petracandle tak ja nechcem byť až neprirodzene hneda, ja si to dávam takto a nato ako som bola biela je to perfektne a nechcem byť oranžová.

@ariannazara tak ale sama si napísala, že sa do toho aj opaľuješ. Čiže s tou kombináciou to môže byť úžasné. Ale niekto sa opaľovať vôbec nechce/nemôže a tak hento by mu prišlo málo hnedé

brrunetkaa
21. máj 2025

Prosím vás a ako je to s tvarou? Dáva sa nástrek aj na ňu?

autor
21. máj 2025
@brrunetkaa

Prosím vás a ako je to s tvarou? Dáva sa nástrek aj na ňu?

@brrunetkaa mne dali aj na tvar

zobaka
21. máj 2025

Baby a davate si ten nastrek aj na tvar? ci to doma doladite samoopalovakom? Ja sa aj bojim keď sa to budem vymyvat, ze budem flakata. Doma si niejedy dam samoopalovak Moritz, ale do sekundy zasycha cize velmi tazka aplikacia a za den dva po nom ani stopy. Farba mi staci stredne opalenie, svetlym typom ani take extremne opalenie nepristane

aha uz vidim, ze aj na tvar, tam to neflakatie? Predsa sa clovek denne odlicuje, je tu niekto z KE, koho odporucate?

ariannazara
21. máj 2025
@zobaka

Baby a davate si ten nastrek aj na tvar? ci to doma doladite samoopalovakom? Ja sa aj bojim keď sa to budem vymyvat, ze budem flakata. Doma si niejedy dam samoopalovak Moritz, ale do sekundy zasycha cize velmi tazka aplikacia a za den dva po nom ani stopy. Farba mi staci stredne opalenie, svetlym typom ani take extremne opalenie nepristane

aha uz vidim, ze aj na tvar, tam to neflakatie? Predsa sa clovek denne odlicuje, je tu niekto z KE, koho odporucate?

@zobaka mne aj na tvar dava..normálne fľaky som nikdy nemala ked sa potom kremujes fľaky nesú.

zobaka
21. máj 2025
@ariannazara

@zobaka mne aj na tvar dava..normálne fľaky som nikdy nemala ked sa potom kremujes fľaky nesú.

@ariannazara dakujem a odtien pytas stredne hnedu? vydrz je do dvoch tyzdnov ako uvadzaju?

autor
21. máj 2025
@ariannazara

@ariannazara cim kremujes prosim ta?

ariannazara
21. máj 2025
@anonym_autor

@ariannazara cim kremujes prosim ta?

@zobaka mne to robi kamoška ona vie jak uz😆

zobaka
21. máj 2025
@ariannazara

@zobaka mne to robi kamoška ona vie jak uz😆

@ariannazara pojdem vyskusat, sice sa bojim toho vymyvania, aby neboli flaky, ale tak nebavi ma hodiny trcat na slnku

andymady
22. máj 2025

Podľa mňa sú to vyhodené peniaze. Radšej pár krát solárko...

zobaka
22. máj 2025
@andymady

Podľa mňa sú to vyhodené peniaze. Radšej pár krát solárko...

@andymady len solarko je skodlive, ja pojdem zo zvedavosti kolko to realne vydrzi a ako to bude vyzerat

andymady
23. máj 2025
@zobaka

@andymady len solarko je skodlive, ja pojdem zo zvedavosti kolko to realne vydrzi a ako to bude vyzerat

zobaka
11. jún 2025

@andymady to su take clanky a la mama a ja, solarko urcite skodi, cukrovy nastrek je urcite zdravsia alternativa, clovek sa nemusi skvarit a vydrzat v malom priestore

nakoniec som bola a som spokojna, je to krasne, tak sa viem opalit len pri mori

autor
11. jún 2025
@zobaka

@ariannazara pojdem vyskusat, sice sa bojim toho vymyvania, aby neboli flaky, ale tak nebavi ma hodiny trcat na slnku

@zobaka ja som mala flaky hlavne na dekolte a ruky pod pazuchami

zobaka
11. jún 2025

autorka - ja vobec, akurat na dlani mi ostala trochu farba resp. na prstoch zvnutra a s peelingom som si to odstranila, inak vsade dokonale, kolko ti vydrzal?

autor
12. jún 2025
@zobaka

autorka - ja vobec, akurat na dlani mi ostala trochu farba resp. na prstoch zvnutra a s peelingom som si to odstranila, inak vsade dokonale, kolko ti vydrzal?

@zobaka vydrzal 7 dni max a to som poctivo aj kremovala

zobaka
12. jún 2025

@autorka - ja mam dnes siedmy den a este stale mam, je uz slabsie, ale taky ideal, prve dni som bola ako zo Zanzibaru, ale mizne to pekne pravidelne

autor
12. jún 2025
@zobaka

@autorka - ja mam dnes siedmy den a este stale mam, je uz slabsie, ale taky ideal, prve dni som bola ako zo Zanzibaru, ale mizne to pekne pravidelne

@zobaka aj tvar si mala nastriekanu ? Mne to na tvari zmizlo po dvoch dnoch najdlzsie vydrzali nohy , kde ti robili nastrek ?

zobaka
12. jún 2025

@autorka - ano aj tvar, ta tiez zosvetlela ako prva, myslim, ze kvoli odlicovaniu vecer, ako vravim som siedmy den a opalenie este mam, teraz by som povedala, ze tak akurat keby ostalo som spokojna, skoda, ze to zlezie, ale nelutujem, ze som bola , v KE