icon

Skúsenosti s Dyonom airwrap na jemné a ťažšie vlasy

luc141
1. jún 2025

Ahojte,
aké máte skúsenosti s Dysonom alebo podobnou kulmou/kulmofénom, keď máte jemné a ťažšie vlasy?
Mne sa mastia, sú jemné, riedke a čítala som, že vtedy tie vlny dobre nedržia. Veľa je to aj o tom, aby človek s tým vedel robiť, ale sama mi jedna hovorila, že jej to nedrží tak dobre ako s klasickou žehličkou a to je kaderníčka.
Pokojne poraďte aj nejaký dupe, napr. som videla dobré recenzie aj na etu fenité, okolo 180e. Len prosím iba vás, čo máte typ vlasov ako ja.
Ďakujem

ukgirls
1. jún 2025

ja mam vlasu nefarbene ,zdrave ale tazke a jemne ako vacsina blond .. mala som ho a s radostou vratila... vela penazi za malo muziky .. co som bola na fore fb tak niesom jedina .. a nieje to o tom,ze by som s tym nevedela.. proste to nedrzalo ani s kilom produktov .. ak raz vlas nevydrzi natoceny tak hold smola.. susila som aj na dcere a rovnako ako ja ... ja mam zehlicku steampod s nou som spokojna..ale vlny ak chcem aby som mala tak spim s natocenymi na ponozky a to mi staci obucajne penove tuzidlo ..

bg92
1. jún 2025

Nefarbene jemne tazke vlasy mam aj ja a nedrzi na nich NIC. Dyson vyhodene peniaze nenechaj sa nalakat. Jedine co drzi je profi natocene inou osobou kulmou plus pripnutie pocas chladnutia plus styling pred a po texturizacny hold sprej, robota na hodinu. Ale odkedy mam melir a vlasy sa poskodenim zdrsneli drzia super ponozkove vlny. Na nefarbenych boli do 5 min vlasy rovne

luc141
autor
1. jún 2025
@bg92

Nefarbene jemne tazke vlasy mam aj ja a nedrzi na nich NIC. Dyson vyhodene peniaze nenechaj sa nalakat. Jedine co drzi je profi natocene inou osobou kulmou plus pripnutie pocas chladnutia plus styling pred a po texturizacny hold sprej, robota na hodinu. Ale odkedy mam melir a vlasy sa poskodenim zdrsneli drzia super ponozkove vlny. Na nefarbenych boli do 5 min vlasy rovne

@bg92 no super, presne aj farbene mam 😄 mne celkom dobre drzi, ked si natocim zehlickou sama. Vlastne dost dlho. Len ide o to, ze to nevyzera tak dobre, vzdusne. Take suche vlasy sa mi spravia a nevyzera to tak prirodzene. Preto uvazujem o niecom ako je dyson

bg92
2. jún 2025

@luc141 tak ozaj skus ponozkove vlny, pripadne ak mas ten set na to urceny tak to a daj si to na noc na uplne SUCHE vlasy. rano rozopusti a daj bohato na cele vlny texturzacny objemovy sprej. mne to urobi vlasy 3X take a take tie bombshell vlny. to ked som prvyraz skusila na odproucanie kadernicky skoro som opadla ako mozu moje vlasy bez namahy vyzerat. ale pozor musis dat ten sprej. najlepsi je oribe (ten mi ukazala kadernicka) ale tak €€€... no stoji za to. vydrzia vlny potom cely den, ked dam nejaky obyc wella a pod tak po par hodinach vlny padnu.